Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość famines
polecam Revitalash super odżywka. Ja ją kupiłam od Pani, która robiła rzęsy mojej siostrze i jestem super zadowolona. Widziałam na stronie, że ta Pani wysyła też pocztą. Jakby ktoś chciał podaje linka http://4makeup.pl/sprzedaz-kosmetykow/revitalash/ Nie pamiętam jak ma na imię ta Pani, ale to się dopytacie. ps. moje rzęsy nie były nigdy takie długie i gęste! MEGA!

Gość annitta4
Właśnie o to ja pytałam... narazie ich nie mam , ale są w drodze. Mam tylko nadzieje, że taką kasę nie okaże sie, że to jakis bubel.

Gość baskakola
Sama bałabym się dobierać rzęsy, dlatego wolę chodzić do salonu - tam ktoś kto się zna, wie co dla mnie lepsze. Korzystam z usług salonu Pure Diamond w Krakowie, jeszcze się nigdy nie zawiodłam.

Gość annitta4
właśnie dostałam Revitalash, dopiero teraz doczytałam, że nie posiada badania klinicznego:o Troche się obawiam, bo tam pisze, że jak dostanie się do oka to szybko przepłukać więc chyba nie jest to takie obojętne dla oczu.

Gość poradnia
mam zle doswiadczenia z REVITALASHEM! lashfood ma naturalne skladniki!

Poradnia, a możesz napisać jakie ? Ja używam od trzech dni Revitalash...narazie nic sie nie dzieje:) tzn objawów ubocznych nie mam, a na efekty muszę chyba jeszcze troche poczekać:)

Gość poradnia
po revitalash szczypanie, zaczerwienienie i lzawienie oczu. po demakijazu kruszyly mi sie wlasne rzesy! oddalam go. moja kolezanka uzywa lashfooda, wyrosly jej dlugie i mocne rzesy. sprawdzilam, lashfood ma naturalne skladniki, ktore nie tylko powoduja wzrost, ale rowniez dbaja o zdrowie i sile rzes. widzialam rowniez efekty na blogu u brutneki - zdjecia mowia same za siebie. pewnie nie kazdy bedzie mial takie reakcje jak ja po revitalash, ale juz od rok staram sie uzywac ekologicznych i naturalnych kosmetykow. dlatego ostatecznie wybralam lashfooda.

Gość Ja.lodz
Ja chodziłam do p.Izy na Leszczyńskiej w Łodzi. Z tego co wiem dojeżdżala też do klienta.

Gość aallexx
Bookah, kiedy idziesz na przedłużanie? Też kupiłam groupon i chcę się umówić. Daj znać jaki efekt, bo jestem niezmiernie ciekawa.

Gość famines
Ja używam tej odżywki Revitalash i nie mam żadnych efektów nieporządanych. Nie wiem czy rzęsy po odżywce moga się kruszyć ale skoro tak mówisz... ja stosowałam i nadal stosuję i żadnych efektów ubocznych. Polecam bo sama wwidzę efekty A to jest skład odżywki, ściągnęłam ze strony revitalash "molekuły pochodnych nienasyconych kwasów karboksylowych, wyciągi roślinne m. in. palma sabałowa, żeń-szeń, zielona herbata, pszenica, nagietek lekarski, uzupełnione o działanie aktywnych nanopeptydów."

Gość stylistka z bydgoszczy
Witam drogie Panie:) Jestem certyfikowaną stylistką pracującą w Bydgoszczy (możliwy dojazd do klientki:). Założenie rzęs u mnie - 70zł. tel. 883 001 440 Jeśli macie jakieś pytania i wątpliwości przed wykonaniem zabiegu nie bójcie się dzwonić i pytać:) Jeśli chodzi o moją osobistą opinię na temat przedłużania rzęs metodą 1:1- świetna sprawa jeśli chodzi o wygodę i oszczędność czasu. Poprawia zdecydowanie samoocenę;) Jednakże odradzam Paniom, które mają odruch ,,skubania'' rzęs (trichotillomania).

Gość Perfect-art
Panie zainteresowane przedłużaniem rzęs zapraszam na stronę interenetową: - - -www.perfect-art.com.pl - - - - Przedłużanie i zagęszczanie rzęs -Warszawa okolice Bemowa i Woli. Rzęsy i kleje (trzy rodzaje klejów w tym dla alergików), których używam do przedłużania rzęs są amerykańskiej firmy JB Lashes. Potwierdzenie uzyskania certyfikatu w 2010 roku na stroniewww.jblashes.pl w zakładce stylistki. Serdecznie zapraszam, Iza.

Gość jagoda_białystok
Kaczątko 1982 Ja pracuje na kleju z firmy Clarena i nie uczula moich klientek ani mnie ;) Za[raszam na zabieg do mnie, posiadam 3 letnie doświadczenie. Koszto to 180 zł. Zabieg wykonuje tylko z gabinecie kosmetycznym co gwarantuje komfort i przyjemną atmosferę. 691307700 Białystok, ul. Legionowa 30 lok 201

Gość sebillla9
Ja sie na tym tak bardzo nie znam. Wiem ze jak pierwszy raz miałam przedłużane rzęsy to po połtora tygodnia od założenia zaczeły mi wypadać. Wiec troszkę słabo. Natomiast już teraz miałam przedłużane tutaj http://www.przedluzanierzes-warszawa.pl/ i przez tydzień nie wypadła mi żadna rzęsa, poza tym wreszcie mam odpowiedni rozmiar bo 10 więc nie jest to sztuczny efekt.

nie uczula.. hm.. wlasnie nie wiem jaki jest jego sklad i rzesy.. wiem ze sa naturalne z norek, a te sztuczne..? wiem ze jestem na silikon uczulona.. czy rzesy sztuczne nie maja jego? sztuczna henna to kolejna moja zmora.. boje sie zeby po zabiegu nie stracic "wzroku" gdy przez spuchniecie i wysypke wzroku nie "stracic"

zakręciłam sie na koniec:) po prostu boje sie ze spuchnę jak zawsze po malowaniu włosów.. a nie wiem z czego jest klej.. i sztuczne rzesy..

Gość sebillla9
Mnie nic nie piekło i nie uczulało.Byc może to własnie kwestia umiejętnego założenie rzęs i oczywiscie samego kleju. Dlatego ja wolałam wybrać profesjonalny gabinet.

Jeśli chodzi o wypadanie rzęs: nasze rzęsy mają cykl życia i stopniowo będą się przerzedzać, a w ich miejsce wyrastają nowe, - jeśli sztuczna rzęsa odpada z naturalną, to znaczy, że żywot tej naturalnej dobiegł końca - jeśli odpada tylko sztuczna faktycznie nie zostały założone odpowiednio lub nie przestrzegano zaleceń w pielęgnacji - jeśli założy się za ciężkie rzęsy w stosunku do naturalnych również mogą nadmiernie wypaść z powodu obciążenia.

Jeśli chodzi o wypadanie rzęs: nasze rzęsy mają cykl życia i stopniowo będą się przerzedzać, a w ich miejsce wyrastają nowe, - jeśli sztuczna rzęsa odpada z naturalną, to znaczy, że żywot tej naturalnej dobiegł końca - jeśli odpada tylko sztuczna faktycznie nie zostały założone odpowiednio lub nie przestrzegano zaleceń w pielęgnacji - jeśli założy się za ciężkie rzęsy w stosunku do naturalnych również mogą nadmiernie wypaść z powodu obciążenia.

Gość magdax1508
Ja pracuje na Wonder Lashes- są naprawde fajne. Klejów dla alergików nie mają- zresztą wydaje mi się że taki klej nie trzyma zbytnio;/ ale nie oceniam bo jak ktoś ma alergie to ja wolę odesłac i nic nie robić bo potem bym się musiała tłumaczyć i pretensje do mnie. Ja wam dziewczyny polecam odżywkę lashem- kupiłam ja przy okazji zamawiania rzęs w wonder lashes i jest po prostu boska! Revitalash mnie uczuliła ale moja mama ją uwielbia bo jej oddałam- tyle kasy kosztowała ze szkoda wyrzucić;). A lashem po 2 tygodniach widac efekt- dłuższe ale najwazniejsze ze jest ich wiecej i to tych na dole też!

Famines, ja też nie mam żadnych objawów ubocznych - stosuję od miesiąca Revitalash. Efektów jak narazie żadnych nie widzę, a Ty po jakim czasie zauważyłaś u siebie poprawę ?

Gość magdax1508
Ewa revitalash po miesiącu powinno być juz bardzo widać. Moja mama zauważalne efekty miała już po ok 5 tygodniach. Ja z Lashemem po 2-3 :) ciekawe jak przestanę stosować. Smaruj 2 x dziennie i nie nakładaj kremów pod oczy ani na oczy- tak mi poradziła pani z lashema.

Madgax dziś dokładnie się przyjrzałam i chyba jednak mi trochę zgęstniały i jaby ciut przyciemniały, ale te górne. Nikomu sie nie przyznaje, że coś stosuję - zobaczę czy ktoś zauważy zmianę, bo ja widzę się na codzień, więc trudno mi samej ocenić. Może jak bym miała króciutkie rzęsy to wtedy byłoby lepiej widać. Ja stosuję tylko na noc, bo w ulotce pisze raz na dobę, zresztą na youtubie tez pokazane jak stosować...no cóż poczekam te 3 miechy (jak mi wystarczy), bo brwi też sobie tym traktuję:D i jak nie będzie wielkiej poprawy wtedy może skusze się na Lashemem ?/

Gość kasia4
Cześć dziewczyny! Zrobiłam sobie przedłużanie rzęs metoda 1:1 i mam super efekt! Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona! Pani która mi przedłużała posiadała certyfikat znanej firmy, miała profesjonalny sprzęt i naprawde mi dobrze doradziła! Już wiem że jak przedłużać rzęsy w krk to tylko u niej!!! Zabieg wykonywała u siebie w domu, za naprawde super efek zapłaciłam 150zł! Ale były to najlepiej wydane pieniądze. Naprawde polecam!! Mogę się z Wami podzielić kontaktem: Pani Oktawia Nr telefonu 511876345

Gość sabina908
Jeśli chodzi o stolicę, to ja od kilku miesięcy już jeżdzę do Pani Kamili www.przedluzanierzes-warszawa.pl/ i chyba nie przestanę, bo teraz kiedy za chwilę będzie lato i czas wyjazdów i jednak takie rzęsy to jest najlepsze rozwiązanie, żeby wyglądać naprawde dobrze, prawie tak jak w pełnym makijażu ;)

Gość marcjjjuszka
sabina a czy możesz napisac ile kosztuje u Pani Kamili pierwszy zabieg przedłużenia rzęs ? I co ile trzeba je uzupełniac ?

Magdax...jak tu zajrzysz to napisz czy stosujesz Lashem... znalazłam taki jak w linku, napisz czy jesteś zadowolona i widzisz poprawę. http://sklep.wonderlashes.pl/pl/p/Serum-stymulujace-wzrost-rzes-LASHEM-Skoncentrowana-odzywka-do-rzes/189 Ja nadal stosuję Revitalash i jest poprawa, ale nie ma jakiś mega efektów, oczywiście brwi mi sie poprawiły i rzęsy, tylko mi się wydaje , że sie juz kończy:o. Może to dlatego, że stosuje też na brwi, a to w końcu tylko 3.5 ml. Zastanawiam się czy zamówić to samo , czy Lashen - w sumie tańszy, a może ma lepsze działanie?