Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cenzurka

WAŻNE!!!

Polecane posty

wynajmujemy we czwórke mieszkanie,wczoraj w nocy wpadła do nas policja,3 typów,ale nie w mundurach tylko po cywilu,migneli nam przed oczami swoimi legitymacjami i zabrali naszego kolege na przesłuchanie,powodem miało być kupienie przez tego kolege kradzionego telefonu ,faktycznie kupił ten tel.na bazarze ,wiadomo ze musiał liczyc sie z tym że mógł byc kradziony,kiedy zapytałam się dokąd go zabierają ,policjaci nie chcieli udzielic nam takiej informacji,zaznaczam że ten kolega ma tylko nas więc chcielismy wiedziec gdzie bedzie,niby miał pojechac tylko na przesłuchanie a do tej pory go nie ma ani w domu ani w pracy,martwimy sie o niego bo nie wiemy co sie z nim dzieje,mam pytanie do kogos kto sie zna,ile czasu policja może trzymac podejrzanego???i gdzie ja moge szukac informacji na ten temat??

Gość 48 h maksymalnie
później musi być decyzja prokuratora.

wogóle mnie to zadziwia bo kolega kupił ten telefon,włozył do niego nową karte a policja i tak go znalazła,podeszli go sprytnie bo wczesniej podobno ktos do tego kolegi dzwonił z biura obsługi że niby wylosowali go i ma dostac darmowe punkty i jakies nagrody,aby je odebrac kolega miał podac tylko swoje dane no i podał a teraz gdzies go przetrzymuja, niewiadomo gdzie

Gość 48h
Łorany, w środku nocy? Ciekawe jak zgarniają morderców...:P