Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buehahahahaheheihdfidfbh

FORUMOWICZKI!!!przeczytajcie...

Polecane posty

Gość buehahahahaheheihdfidfbh

Odkryłam to forum jakoś w czerwcu, od tamtej pory regularnie tu wpadam,zeby odwiedzic coraz to nowsze posty a zaraz coraz głupsze. Jedno jest pewne - gdy zaczęłam czytac te glupoty...sama zaczelam roic sobie ciaze itd. Dziewczyny?po co te pierdoly?Moj chlopak wrecz zabronil mi czytac te durne posty. Kazda z Nas ma swoje metody...jedna nie chce sie truc pigulkami inna lubi seks z gumka i to chyba ich sprawa!po co sie obrazac?i wyklinac? gorzej klamac...zeby zasiac panike.Czesto podszywalam sie pod "kogos" i zadawalam durne pytania.Smieszne jest to ze czesto padalo "ile Ty masz lat gowniaro" . Kochane- dojrzałość seksualna nie zalezy napewno wieku, tylko od wartosci z ktorymi weszlo sie w okres dojrzewania!i to czy dziewczyna ma 15 czy 25 nic nie znaczy. Nie ma momentu "odpowiedniego" na ciaze i albo Nam to pisane albo nie...Forum to nazwałabym "Forum - babskich histeryczek " i tyle...panuje to ciazowa psychoza...Zegnam...

Gość papajek...
Jeszcze ktoś sie wypowie?jestem ciekawa opinii...

Gość do buehahhaa
nie rob scen czasem kazdy ma schizy,mi np to forum wiele razy pomoglo nieraz sa tu dziwni ludzie i opinie ale nie ma co opluwac tego bo ktos inny jest pozdrawiam

Gość no wlasnie....
ja zaczelam miec schizy po przeczytaniu tego forum!!!!!!!!!jestem sama zla na siebie ze je znalazlam i zaczelam czytac. jak masz watpliwosci to od czego sa lekarze?-rano wstajesz do lekarza do przychodni pytasz sie i tyle albo wpisujesz w google slowo kluczowe i czytasz fachowa terminologie a nie forum ,. kazda dziewczyna jest inna i kazda przezywa indywidualnie rozne objawy na tab czy objawy ciazy.

Gość no wlasnie....
tu sie mozna poradzic jedynie np ze nie rozumiem czegos w ulotce, albo w jakich pozycjach lubicie sie kochac itp. ale nie pisac boli mnie brzuch-czy to ciaza?????- a co tu wszystkie dziewczyny sa ginekologami!!!!!!!nie lepiej zrobic test odrazu lub do lekarza pojsc, a odp Ci 2 laski-tqak to objaw ciazy a Ty juz do chlopaka -bedziesz tatusiem . i tak to jest na tym forum. powinny tu byc lekkie tematy i z zycia a nie z fizjologii- bo zaloze sie ze nawet polowa tutaj dziewczyn nawet nie wie co to jest endometrium

ja też od kiedy jestem na forum mam z deczka porytą głowę. co prawda czesto pisze dziewczynom by nie schizowały...ale zdarzało mi się dawniej że sama miałam wątpliości....tylko dlatego ze się naczytałam głupot. od kiedy tu zagladam co tydzień mam raka;), piszę tu o kazdym swoim schorzeniu i za kazdym razem prawie wmawiają mi śmiertelną chorobe:) mimo tu nie mogę się powstrzymać i pisze dalej....to żałosne....normalna zdrowa kobieta nie ma w głowie takiego bałaganu jak te z kafeterii. wzajemnie się dołujemy albo wrecz uśmiercamy:) dziewczyny po sto razy zakładają topiki \"czy to ciąża\" i nawet jeśli od garstki normalnych jeszcze ludzi otrzymają odpowiedzi pt \"jestes szalona. oczywiście że to nie ciąża:o \" to zawsze znajdzie się dużo liczniejsza grupa osób - paranoiczek które usilnie i z zaciekłością i wytrwałościa asesora wmawaiją jej że koleżanka koleżanki wpadła dokładnie w ten sam sposób....błędne koło:o a tak poza tym mój chłopka tez zabronił mi tu wchodzić:P

Gość no wlasnie....
moj chlopak tez zabronil mi tu wchodzic ,i gin tez. mam jakis dylemat to mam numer kom do gin dzonie i sie pytam!!!!!!!!dostalam plamien w polowie opakowania to nie siedzialam na forum i sie schizowala i wmawiala glupoty i sie wykrwawiala tylko odrazu poszlam z miejsca do gin wyjasnil mi wszystko ,przypisal tab na krwawienie -wzielam i po 2 dniach nie ma juz krwawienia. miallam bolesne miesiaczki podczas brania anty-zadzwonilam do gin i jej powiedzialami dorqadzila mi zmienic tab zrobilam to i tyle!!!!!!!!!!!a tutaj jakbym sugerowala sie odpowiedziamy dziewczyn to mialabym juz ciaze pozamaciczna , bym sie wykrwawila, i mialabym juz guza przysadki itp. a bzdury tu pisza totalne- kolesiana pisze ze tab anty sa zabojstwem bo ona jak odstawila to odrazu jej sie torbiele pojawily - to kur nie moge!!!a co jak zaczynala brac anty to ktos ja zmusil do tego?nie poinformowal o ich skutkach negatywnych?wystarczylo tylko ulotke przeczytac-a tam jest wszystko napisane i to jest decyzja dziewczyny czy zaczyna brac czy nie i potem niech ma bunty tylko do siebie. ja nie biorac tab anty mialam torbiel na jajniku i operacje-iec jak mam to wytlumaczyc???aha juz wiem pewnie mi sie zrobila torbiel bo moja siostra brala tab anty a ja patrzylam sie jak ona popijala i dlatego mi sie torbiel zrobila. TU SA ISTNE BZDURY NA TYM FORUM