Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ----------------------

czy wy tez tak macie dziewczyny??

Polecane posty

ze wasz facet nie chce zebyscie sie przytulaly i dawaly mu buzi w miejscach publicznych i przy znajomych na imprezie?? co wy o tym myslicie?? Dziwne zachowanie faceta.

Gość moj facet ciągle mnie przytula
i chce dawac buzi

Gość 23432432432
a ja uwazam ze to normalne ze facet nie chce sie tak afiszowac!!

Gość eeeeeeeee
kurcze a mnie cos gardlo zaczyna bolec :(

Gość to normalne
denerwujace jest, jak w wmiejscu jakas publiczna para ostantacyjnie manifesuje swoje przywiązanie do siebie pocealunek, przytulanie to sprawa intymna i realizując je w miejscu publciznym odbieramy im ten niepowtarzalny czar, to juz nie ejst rzecz dziejaca sie miedzy dwoma i tylko 2 osobami...

rozumiem że nie chce ślimaczyc się w miejscach publicznych i przy znajomych, ale przecież można siedzieć po prostu blisko siebie, trzymać ręce na ramieniu drugiej osoby czy dac sobie przlotnego buziaka w policzek, to zwyczajne gesty, które nikogo nie powinny krępować, peszyć, ani nie są uznane za nic niemorlanego:P

a ja lubie sie calowac obsciskiwac i chodzic za raczke w miejscu publicznym..i wcale sie tym nie afiszuje..uwielbiam swojego faceta i mam go ochote caly czas dotykac;]

Mój facet też chce mnie trzymać za ręke, przytulać, czasami daejmy sobie buziaczka, ale jakichs ostrzejszych akcji w miejscach publicznych nie robimy. Kocham się strasznie mocno i już:) Niech cały świat nam zazdrości:P;)

Gość nonono
o cholera to u mnie jest odwrotnie bo to ja nie lubie jak mnie obsciskuje przy ludziach

no wlasnie a on nawet nie chce tego robic co piszecie uwaza ze to wszystko to przejaw szczeniactwa i ze jak ktos to robi to jest niedowartosciowany i boi sie ze go ppartner zostawi

Gość nonono
ale ja nie lubie bo moj facet to taka przylepa pewnie ze chodzimy za reke i objeci ale np. w barze gadam ze znajomymi a on sie do mnie przytula to mnie deprymuje nie moge sie skupic na rozmowie albo mnie caluje przy znajomych z pracy i rzuca jakims tekstem moja kochana cos tam,... ble ble wogole nie lubie tak

no wlasnie dziwak z niego

to nic nie da