Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany menedżer

co z nami zrobić ?? HELP !!!!!!

Polecane posty

Gość załamany menedżer

mamy po 29-30 lat i... ...z jednej strony jestesmy porzadnymi powaznymi pracownikami na prestizowych stanowiskach z dobrymi wynagrodzeniami a z drugiej strony... ...zwyrodniałymi, pozbawionymi skrupułów i sumienia bezwzględnymi skurwysynami, nihilistami, wałkoniami, obibokami i hedonistami o skłonnościach do obrzydliwych sadystyczno- psychopatycznych zachowań i inklinacją w kierunku różnego rodzaju ochydnych zboczeń, dewiacji i aberracji. Co z nami zrobić ??????????????????????????? :-( PS podoba się nam to jacy jesteśmy, więc sami nie poddamy sie żadnej terapii :P

Gość bo niech nie włazi na ciebie
a kogo to obchodzi jak sie tak dobrali.scie to ok..rżynijcie,srajcie itd.

Gość załamany menedżer
moim nawiększym marzeniem jest głęboka i agresywna penetracja mojej kakaowej pieczary wykonywana przez przez mojego szefa z pracy Jarosława N., którego serdecznie ta droga pozdrawiam:classic_cool:

Gość załamany menedżer
dokładnie tak podszywaczu, idealnie trafiłeś w sedno! jesteś po prostu genialny, a ty nie chciałbyś mi załadować? oczywiście z rewanżem, mogę ci się spuścić do ucha. odpisz, bo nie wytrzymam już długo........

Gość załamany menedżer
Bardzo interesuję się astronomią ale nie zdałem egazminu wstępnego na studia astronomiczne bo powiedziałem, że Mars to batonik.:D

Gość załamany menedżer
ech, podszywaczu, tym razem nie błysnąłeś intelektem, tylko wszystko pokręciłeś... dokładnie to było tak, że powiedziałem, że Snickers to planeta. Na drugi raz pomyśl 2 razy zanim przytoczysz coś z pamięci mój ty kochany rózowiutki misiu morelowy :*