Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble blu

Śpicie w biżuteri????

Polecane posty

Gość bla ble blu

Mam pytanie..jak idziecie sie kapac czy spac zdejmujecie łancuszki, pierscionki, bransoletki?

Nie,kąpię się i śpię w koczykach,pierścionkach,łańcuszku...nie przeszkadzają mi :) i chyba jestem zbyt leniwa aby co chwilkę je ściągać i zakładać :D

Gość durny topik
:-0

tylko w kolczykach - niewielkich kółeczkach. wszystko inne zdejmuję. łańcuszek to albo bym przerwała, albo by mi się we włosy wplątał. zresztą, tylko te jedne kolczyki noszę praktycznie do wszystkiego, resztę biżuterii dopasowuję do stroju - a skoro w ubraniach nie śpię... ;)

Obrączkę i pierscionek zaręczynowy (na tym samym palcu), sciągam tylko do mycia lub sprzątania; innej bizuterii nie noszę (chyba ze czasami zakładam na specjalne okazje albo jak mam chęć ;) )

Gość zdejmuje zawsze
cała bizuterię, kiedys jak nosiłam jeszcze małe złote kolczyki to nie zdejmowałam, ale teraz ich juz nie nosze a te co mam to albo wkręty albo sa duze i musze sciagac

ja spie w lancuszku,kolczykach i dwoch bransoletkach. pierscionki sciagam zawsze kiedy nawet wracam tylko do domu i nie spie tez w nich jakos sie odzywczailam i sztywnieja i puchna mi palce od pierscionkow. inna bizuteria mi nie przeszkadza i nigdy jej nie sciagam.