Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carlito Caribbean Cool

Też tak macie ?

Polecane posty

Też tak macie że kobita męczy was żebyście ciągle nie siedzieli w domu tylko nieraz tez wyszli ? Mnie to denerwuje takie gadanie szególnie jak jakiś mecz jest albo fajny film leci. A jak się spytam co będziemy robic na dworzu to ona albo że nie wie albo że chodzić po mieście. Czaicie to ?

Gość Ale ale ale
Na DWORZU??? Chyba raczej na DWORZE.....

Schowaj pilota tv, piwo włóz do lodówki na wieczór nich sie chłodzi. A Panią wyprowadz na spacer ;)

Gość stary piernik
Widac ze nudny z ciebie Typ, malo blyskotliwy :( fajny filam he he i za 20lat beda go puszczac... a ty wtedy bedziesz stary jak piernik..

Ja też tak ma ze swoim chłopakiem, on wolałby poleżeć w domu przed tv ,a ja korzystać z życia, to chyba niezgodonść charakterów, chociaż może faceci tacy są wszyscy nie wiem :/ W każdym bądź razie rozumiem dziewczynę.

Gość A nie wiesz że ...
w domu ludzie umierają ...

No to powiedz mi co mozna takiego robić na tym dworzu ? Rozumiem iść na basen, raz na tydzien do supermarketu nazakupy ale jaki jest sens łażenia bezcelowego po mieście które widze od 20 paru lat. Bo jedyne wytłumaczenie jakie widze to to że kobita za każdym razem jak jest wystawa sklepowa gdzie można się przejrzeć to się zatrzymuje i ogląda ze 2 minuty. Lans czy co ?

Gość U mnie jest odwrotnie ...
Mój chlopak ciagle gdzieś by łaził, dom po prostu go parzy ... Mam juz tego dosyć..., albo my gdzies chodzimy, albo wiara przychodzi do nas, ja wstaje o 6.30 a ide spac ok 2 w nocy i padam z nóg, on wstaje o 9 rano ... juz mam tego dosyć ...

Gość mMasumi
mój facet tez taki był, ciągle musiałam wymyslac nowe atrakcje dla niego, a ja tez bym wolała posiedziec w domu, pogadac, mialam po dziurki w nosie jego kumpli, rozstaliśmy sie on byl mna znudzony a ja nim zmęczona, to nie mialo sensu, niezgodnośc charakterów inaczej bym tego nie nazwala

carlito a powiedz mi czy twoja kobieta pracuje, uczy się czy siedzi w domu jak ty jesteś (zakładam) w pracy ???? Bo to by dało jasność sytuacji :)