Gość luli lali yo Napisano Wrzesień 14, 2006 Kupiłam czarne butki ze skóry i one farbują mi od srodka:( co zrobic, żeby przestały farbować? heeelp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 wnętrze buta spryskać lakierem do wlosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luli lali yo Napisano Wrzesień 14, 2006 naprawdę? ale mnie zaskoczyłaś? ale czy poźniej but sie nie klei? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 mozesz rownież wybrac druga opcję:przetrzeć je szmatką ,nasączoną octem ,buty mozesz wlozyć dopiero ,gdy calkowicie wyschną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym octem to sciema Napisano Wrzesień 14, 2006 probowalam i gowno wyszlo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luli lali yo Napisano Wrzesień 14, 2006 ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach