Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cootymmyslicie

moj facet po seksie

Polecane posty

Gość klatka
a moj tez mowi ze chcialby teraz cos zjec :P

Gość niedobra kobieta
a mój mówi: "no, to mam spokój na tydzień" :o

Gość Rage
Mój się najpierw przytula, potem mówi "mamy jakąś wodę?" czym sugeruje, abym mu przyniosła, przy okazji biorę po drodze ręczniczek, on się pyta czy też mogłabym go wytrzeć. Jak już się wytrze i napije, to mówi że było super i że uwielbia uprawiać ze mną seks.

Gość anuśkaaaaaa
mój najchętniej siada do komputera, ale jak powiem żeby został na miejscu to zostanie, tylko ponarzeka że potem będzie musiał siedzieć do późna

Gość jakajakaja
mój facet po seksie: 1. opada na mnie taaki gorący i rozgrzany 2. tuli mnie jeszcze dysząc,sciska,całuje 3. uśmiecha się,a czasami wręcz się śmieje....już tak ma-ja czasami też zresztą :) 4. o ile coś na nas zostało-wyciera 5. gdy nie ma sił leeeeży i leeeeży 6. mówi oczywiście,że było cudownie i że rozkosznie wyglądam w pozycji,którą przerabialiśmy 7. podaje mi szklaneczkę wody,soczku,pyta jak się czuję,czy chcę zapalić 8. leży,a ja na jego ramieniu i w objęciach i nic nie mówiąc uśmiechamy się jak 2 głupki-ale to adrenalinka :) :) 9. je jogurcik 10. mówi......"czekaj mała,zaraz zrobimy reaplay" :) i tysiące innych zawsze jest inaczej

Gość Martucha21
Mój facet siada do kompa i przechodzi misję w Warcrafta!!!

Gość cootymmyslicie
dziekuje wam wszytkim za wpisy, z mojego wkurzenia na chlopaka( ktory po seksie siada przed komputerem) zrodził sie-myśle- calkiem fajny topiczek, a no i najwazniejsze- wkurzenie mi przeszlo:) czytajac wasze wypowiedzi dochodze do wniosku,ze mimo tego ,ze ,moj mnie nie przytula po seksie i nie mowi jak bardzo mnie kocha, to najwazniejsze jest to,ze ja to CZUJE;)chociaz pewnie bylo by milo, gdyby to zrobil;)tak wiec: dziewczyny, ktorych faceci to poseksowi komputerowcy- nie martwcie sie i nie wkurzajcie sie na nich, taka ich natura:)a, te ktore moja po seksie faceta nadal w lozku- starajcie sie oby tak bylo dalej, czego wam zycze;) PS.wpadlam na swietny pomysl jak go zatrzymac w lozeczku, chyba sie "pobawimy" w wiazanie:)

Gość hehehehehehehehe
dobry pomysł z tym wiązaniem:-D

Gość cootymmyslicie
;)

Gość mała mi___
mój mówi: to co mała, masz siłe?? jeszcze tylko 2 pozycje co??? ale na 2 sie nie kończy:)

Gość dobry pomysł z tym warcraftem