Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyraze opinię

ten dział jest zabawny

Polecane posty

Gość wyraze opinię

mam tutaj jedną wielką polewkę czytając wypowiedzi dzieci spędzających tu całe dnie. bła hahahahahhaha zawsze jak mam zły humor mogę tu wejść i i czasem to jest nawet lepsze od stron z dowcipami. Jak czytam te pierdoły to naprawdę mam uśmiech na twarzy.

Gość sam jestes dziecko
mówiąc dzieci masz na mysli ludzi wchodzących na to forum dodając, że jest to bardzo zabawne chyba tylko zapomniałeś/aś o samokrytyce, bo jak odniesiesz to w stosunku do siebie skoro masz ubaw z wypowiedzi innych, tak jest najlepiej nie widziec swojego garba.

Gość wyraze opinię
sorry ale dorośli ludzie nie muszą zastanawiać się 3 lata nad kolorem i wielkością etykietki na wódce i nie mają takich idiotyczmych problemów. Poza tym dorosły człowiek nie powie np. "robienie dzieci będzie moją pasją" tak jak jedna pani tutaj błahahahahah to było dobre hihihihi spadam z krzesła jak czytam niektóre infantylne wypowiedzi

Gość sam jestes dziecko
gratuluje wysokiej samooceny jednak brakuje tu zrozumienia, moze Ciebie nie inetersuje jaka bedzie etykietka na wódce weselnej a moze nie masz szans na wesele. Po co siadałeś/aś spowrotem na to kszesło.

Gość wyraze opinię
wiesz jestem dorosła. Mam wazniejsze problemy. Nawet jak brałam ślub to nie byłam taka hmmm...walnięta ...ale wiesz może byłam bardziej dojrzała i ślub nie był dla mnie pokazówką - jaka suknia, jaka etykietka tylko wyrazem miłości.

Gość moze i owszem
czyli nie chodziłaś po sklepach, nie szukałaś sukni, butów, welonu, nie rezerwowałaś sali, nie załatwiałaś formalności? Nie rozmawiałaś o tym z koleżankami, czy z kim tam rozmawiasz? Pewnie tak samo sie tym wszystkim podniecałaś, tylko ze nie było wtedy slubnego forum, i nie miałaś gdzie o tym napisać:D:D Zgadzam sie, że niektóre dziewczyny przeginają, z tymi kolorami, naklejkami, itp. Ale każda ma inny charakter, i inaczej to odbiera. I chyba każda ma do tego prawo. I wcale to nie znaczy, że jest bardziej dziecinna, niz Ty. A jeśli jestes taka poważna, dorosła, mądra i dojrzała, to powinnaś być przede wszystkim-bardziej wyrozumiała, i wiedzieć, że różni ludzie są na świecie,

Gość zazdrośnica straszna
współczuję:(

Gość zgadzam się z autorem/ką
ten dział jest tak głupi, że aż dobrze, że go tutaj zrobili:D Przynajmniej zbera wszystkie pustaki z okolicy i nie zaśmiecają reszty forum:) Jak czytam te wypociny niedoczonych 20latek, to się niedobrze robi:o Licytują się na kredyty, kiecki i pierścionki- żenada... A najgorsze, że same w życiu nic nie robią, 24 godziny na dobę przy kompie, gadają o bzdetach, licząc na to, że jak juz złapią frajera, to się zacznie sielanka- ciuszki, pierscionki, nowe mieszkanie, prezenciki:o A zazwyczaj zaczyna się normalne życie- gotowanie, sprzątanie, praca, pranie skarpet i gaci, wspólne chorowanie, wspólne problemy. Ciekawe z jakiej planety urwały się te wszystkie księżniczki:o I kto w ogóle wymyśla takie brednie jak etykietki na wódke:o To jest żenujące i żałosne. Nienawidze wesel i takich kretynek, które chodzą na nie pasjami... Jeszcze śmieszne jest to, że każdy paszczur sobie wyobraża, że jak założy jakąś kieckę, welon i się wytapetuje, plus zrobi wesele na 2000 gości, to od razu taka z niej księżniczka:o Szkoda mi tylko tych frajerów, którzy się na to łapią... Ale proszę, nieoceniajcie wszystkich kobiet według tego, co tutaj czytacie. Są jeszcze na świecie takie, które sa wierne, żyją przez całe życie z jednym mężczyzną, nie wykorzystują go, nie potrzebują niczyjego utrzymywania, potrafią komuś uprać gacie, wymasować plecy, ugotować pyszny obiad, nie wymagają prezentów, pierścionków, torebek itd. bo jak coś chcą, to sobie mogą same kupić. I są nawet takie, które nigdy w życiu nie marzyły o ślubie, o białej kiecy i wystawianiu się na widok publiczny. Ślub to ślub. Jednym potrzebny, innym nie. Ale czy trzeba z niego robić taki cyrk???:o

Gość zgadzam się z autorem/ką
i jeszcze te stałe teksty: bo nie masz szans na wesele:o dziecko, uspokój się. To, że taki pustak jak ty podłapał jakimś cudem frajera, nie oznacza, że inni mają z tym takie same problemy:o

Do przedmówczyni ..... Akurat na \"slubach i weselach\" nikt nie siedzi 24 h. Zazwyczaj \"ruch\" jest do 17-18 ... A to chyba oznacza , że dziewczyny maja ciekawsze zajecia wieczorne niż siedzenie przed komuterem ...i jezdżenie po innych jak na łysej kobyle ... PRZECIEŻ NIKT WAS NIE ZMUSZA ABYSCIE CZYTAŁY/LI TE WYPOCINY \" PUSTAKÓW\" !!!!

Gość hihihihihih
hasło - ty pewnie stara panna albo nie masz szans na wesele - jest standardem - śmiesznym standarden hahhahahahahahah bo pastuchy myślą że ktokolwiek im tego zazdrości - a czego tu zazdrościć - zaręczyn do których prawie same klęknęły??? i zmuszania faceta?

Gość sam jestes dziecko
gówno wiesz o mnie i o wszystkich tych kobietach, i wiem ze mozecie mi zazdroscic np tego ze moge obojetnie podchodzic do szczescia innych a wam zal dupe sciska, na waszej etykietce pewnie było lub bedzie napisane bła hahaha lub hihihi a co do tych frajerów to radze sprawdz dokładnie co to słowo oznacza, bo w dokładnym tego słowa znaczeniu frajerem jest człowiek który sprzedał tzn, podkablował kogoś np na policji nie uzywasz go zgodnie z przeznaczeniem, a jesli chcesz mi nawrzucac to nie sraj sie do mojego partnera/rki tylko do mnie.

Gość ale co sie stao
ales mądro kobito ha ha ha inni maja ważniejsze powowdy do szczęścia niż etykieta wódy czy wesele bo są bardziej wartościowiw a takie raszple jak ty - przynajmnije maja okazję trochę zadbać o swoje wiejskie lico - wiesz - niektóre z nas dbają zawsze - wiem ze dla ciebie to święto. niektóre z nas wyglądają świetnie we wszystkim co załóżą - a ty chyba nawet w sukni nie. i nie zazdroszczę ci dziecko twojego gówno wartego ślubu na pokaz skoro nie ma w nim uczucia. Jak ktos tu juz napisał - im wieksza pompa tym mniejsze uczucie frajerko.:-P

Gość sam jestes dziecko
musze sie niestety powtórzyć gówno wiesz, powiem ci ze nawet nie mam zamiaru brac slubu koscielnego tylko cywilny, ze wsią nigdy nie miałam nic wspólnego tylko ze w przeciwieństwie do ciebie mam to gdzieś mam gdzies jakość wódki na moim weselu mam gdzies czy są na swiecie takie idiotki jak ty liczy sie dla mnie mój partner, gówno cie to wszystko obchodzi kretynko. Jestes załosna pisząc raszple nawet mnie nie widzac współczuje ze takie pisanie dowartosciwuje ciebie hahaha zenada.

Gość ale co sie stao
widzisz mnie tez obchodzi mój partner. :-) a nie ślub i wesele

Gość sam jestes dziecko
no to o co ta cała afera?

Gość ale co sie stao
nie wiem chyba nam się fronty pomyliły by my obie przeciwko debilom wybierającym 6 lat kolor etykiety

Gość sam jestes dziecko
:) az 6 lat muszą czekac na slub?

wczoraj zalozyl doklanie taki sam topik na ciazach itd.. tylko ze go olali wiec teraz tu zaklada; niektorych latwiej zprowokowac

Gość do zgadzam się z autorem/ką
żaden facet cię nie chciał wiec teraz wylewasz żale i jad na zaręczone dziewczyny? buahahahahaahaahaaaa - dla mnie twoją wypowiedź jak i pare innych można tylko tak skomentować. oj my podłe materialistki co bierzemy ślub tylko po to by wykorzystać biednego faceta! a na świecie jest tyle dobrych i niewinnych dziewczyn jak ty, ale nikt nie potrafi ich docenić i zostają starymi, zgorzkniałymi pannami. prawie mi cie żal

Gość Moniczka -----------
Zgadzam sie z autorka :D

Gość dzial zabawny -
a autorka wszystkie rozumy pozjadala i mysli ze jej sie medal nalez.. nawet jej sie tresci nie chcialo zmienic. pewnie poczula "misje" Temat: mam uśmiech na twarzy 20:51 O super Mm tutaj jedną wielką polewkę czytając wypowiedzi dzieci spędzających tu całe dnie. bła hahahahahhaha zawsze jak mam zły humor mogę tu wejść i i czasem to jest nawet lepsze od stron z dowcipami. Jak czytam te pierdoły to naprawdę mam uśmiech na twarzy.

Gość a wasze teksty
ze jak na ślubach i weselach, to infantylna idiotka i pustak to co????????????????????????????????/to z was są kretynki. widzicie tylko, że panny piszą, że na was nikt nie poleci, a jak wy piszecie te swoje wypociny, to jest OK:D:D:D Co wy macie ciekawego do roboty, skoro włazicie na ślubne forum, WCALE TEGO NIE POTRZEBUJĄĆ:D:D:D:D:D:D:D Dopiero żenada:D:D:D Pewnie siedzicie w domu, biedne, sfrustrowane półmózgi:D:D:D:D:DGdybym nie wychodziła za mąż, to bym tu nie wchodziła:D:D:D:D:D:D NIE ROZŚMIESZAJCIE MNIE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A te wasze błędy w wypowiedziach świadczą jedynie o tym, że to wy jesteście niedouczone:D:D:D:DKtoś, kto jest wykształcony, nie musi o tym klepać 24/h, a wy co rusz o tym przypominacie:D:D:DTak, jakby ktoś miał w to uwierzyć:D:D:D:D

Gość a wasze teksty
PS pisze "was " i "wy" z małej litery, bo mam dla was zero szacunku, i nie uważam, że powinnam używać jakiejkolwiek, grzecznościowej formułki:D

Gość dzial zabawny -
to jeszcze tylko napisz kto to sa te "was" i "wy" bo troche bez ladu i skladu jest twoja wypowiedz ...

Gość a wasze teksty
no ja pisze do tych , które wiecznie naskakują na te biedne panny, wychodzące za mąż:D:D:D

Gość dzial zabawny -
no bo juz myslalam, ze na mnie :))

Gość jakoś nie widze braku ładu
w wypowiedzi a wasze teksty...wrecz przeciwnie, uważam, ze wreszcie ktos cos mądrego powiedział