Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystaaaaszona

SEX po ciązy... BOLESNY??

Polecane posty

Gość wystaaaaszona

Jestem juz po połogu(po cieciu), i chcialam zaczac wspolzyc z mezem, ale kiedy sprobowalismy bardzo mnie bolalo... i zrezygnowalalam.. czy tak jest zawsze???????? boje sie znowu kolejnej proby... JAK TO INNE PRZECHODZIŁY????

Gość Flarton
Sexem juz nie bedziesz mogła sie upajac.Przykro mi

Nic sie nie martw.. Ja urodzilam w lipcu . Mnie tez troche bolalo,na poczaku za pierwszym razem..Myslalam,ze lekarz zszyl mnie za mocno..:-D Za drugim razem rowniez pojawil sie niewoelki bol.. ale musze przyznac,ze czulam sie jak dziewica:-) i to juz bylo bardzo przyjemne.. Teraz sex jest super,mysle,ze lepszy niz prze ciaza..

Gość Przed było lepiej
a po porodzie jak juz swoje odczekalam,to pamietam,ze nawet nie czulam jak "on" wlazl i skonczył-to było straszne.(dodam,ze dzidzia była duza i troche mnie rozciągnela).Ale z czasem tak jakby wszystko zaczelo wracac do normy.Teraz od porodu minelo juz ponad 2lata ale juz nie jest tak samo.Ale to raczej związane jest z psychika(zmeczenie,stres itp) a nie z regeneracja organizmu.Wiec nie martw sie poprostu musisz byc cierpliwa i pozytywnie do tego nastawiona,a wszystko bedzie ok.