Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka 333

problem z tamponami, czy to mozliwe???

Polecane posty

Gość Kropka 333

Dziewczyny mam problem...tylko mi sie nie usmiechac po nosem prosze, moze to absurdalne, ale ostatnio w czasie miesiaczki wyciagnelam po nocce tampon, wykapałam sie i po pol godzinie przypomniało mi sie ze nie zalozyłam tamponu, co tez szybko ucxzyniłam...i teraz od tego czasu chodzi mi po głowie, czy na pewno wtedy zapomniałam go załozyc, czy załozyłam jeden na drugi. Od tamtego dnia minal juz tydzien, ja sie czuje dobrze, czy w takim przypadku czułabym ze cos mam...to głupie, wiem, ja jestem ekspert od wkrecania sobie problemow,ale nie chce isc z takim czyms do ginekologa na usg, bo mnie wysmieje...

Gość jjjjjjjjj
no raczej bylby gdzies sznureczek. wejdz do cieplej wanny i sama sprawdz czy wszystko ok... a ten drugi tampon byl normalnie "nasiakniety" ja tez sie kiedys zastanawiam.. no ale mozesz to sobie normalnie sprawdzic i mysle ze wkladajac ewentualnego drugiego natknelabys sie na sznureczek z tego pierwszego pozwodzenia

Gość włóż palec i sprawdź
zamiast zadawac głupie pytania

Gość ja kiedys tak wlozylam jeden
na drugi:( Wieczorem wyciagnelam jeden i weszlam do wanny, w trakcie kapieli zauwazylam ten drugi:Ojak usiadziesz w wannie i jesli jest to bedziesz wiedziala;)