Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka stokrotka

mówi mi w ostatniej chwili ze wychodzi ....

Polecane posty

Gość malutka stokrotka

nie wiem co na ten temat sadzić ......otóż mój ukochany dzisiaj przyszedł jak zawsze .....miał zostac na noc...posiedział dwie minutki i oświadczył mi ze dzisiaj nie zostanie na noc , poniewaz dzwonili jego znajomi z Niemiec- a jest godzina 21 i zaprosili go na impreze...o 21.????? wkurzyłam sie ..... tak beszczelnie mi zakomunikował :(...znowu wyszło na to że ja chce z nim spędzac każdy wolny wieczór, że to ja chce się spotykać....co mam robic :(

Gość bajka*
nie fajnie, że chodzi bez ciebie na imprezy, ze kumple są ważniejsi i że psuje wcześniej ustalony romantyczny wieczór

Gość yyyyyyyyyyyyyy
a nie mogl cie na nia zabrac??? to mi pachnie...inna kobieta

Gość dlaczego z nim nie poszłaś

Gość o a ja tyle
nie trujcie dziewczyny. a co zwiazani są na stałe linką jakąs czy co? przeciez napisałas ze JAK ZAWSZE NA NOC, to jak raz pojdzie z kims sie spotkac to taka tragednia? nie wiazcie facetów na smyczy bo to sie zle konczy:) kazdy ma prawo do swojego zycia, dla higieny psychicznej:)

Gość bajka*
niech sobie spędza czas z kumplami, ale jeśli wcześniej zaplanowali wieczór we dwoje, to nie powinien tego odwoływać w ostatniej chwili.

Gość o a ja tyle
ale oni nie zaplanowali wieczoru we dwoje:O z tego co rozumiem to po prostu taka, nie wiem, hmmm, tradycja? "przyszedł jak zawsze na noc"

Gość malutka stokrotka
no tak....nie mieszkamy razem.....teraz przez ten tydzień, był u mnie bo nie było mojej wspólokatorki .....chyba za dużo.... najgorsze jest to że powiedział mi to w ostatniej chwili.....byłam z nim umówiona na 19.30, przyjechał i powiedział mi dopiero o 20.30 że idzie z kolegami .....co za tupet....tak niby troszke posiedziec ze mna bidulką zebym nie czuła sie samotna a potem wypad niewiadomo gdzie...:(((.....dzisiaj rano tez jak sie obudził pisal do kogos sms-a o 6 nad ranem ;(.....o jeju .....dlaczego tak jest ;(....napawa mnie tylko smutkiem....

Gość o a ja tyle
oooooooooj mysle ze za bardzo sie przejmujesz:) idzie sie spotkac ze znajomymi i tyle

Gość malutka stokrotka
zaplanowalismy wieczór we dwoje :(.....i odwołał to bo zadzwonili koledzy....oczywisci zachował pełna kurtuazję ..bo sie niby spytal czy moze iśc i czy sie nie pogniewam .....dzisiaj ściął sobie tez włosy.....boże dlaczeo ja podejrzewam ze on ma inną...moze jestm zbyt zaborcza powiedzcie mi....moze spedzam z nim mnóstwo czasu nie dając mu odetchnąc...w tym tygodniu przychodził do mnie tylko na noc...a zazwyczaj spotykamy sie dwa trzy razy w tygodniu na pare godzin...czy to dużo ???

Gość superrrrrrrrrrr...
zaplanowaliście??? Czy może ty zaplanowałaś??? Kobiety mają zadziwiający dar nadinterpretacji... Każdy w związku powinien mieć prawo do własnego życia, znajomych. Związek to my ale także ja i ty osobno, ludzie nie mogą żyć w symbiozie... Ciekawe jest to że gdy facet spędza każdą wolną chwilę z kobietą ta szybko zaczyna się nudzić i wkręcać sobie jakieś głupoty w stylu: on jest zadobry, nudny, monotonny, itd... Jak by robił wszystko co chcesz i dla ciebie to rzuciała byś go najdalej za rok... kobiety :(

superrrrrrrrrrr...-nie o to chodzi!Skoro sie wielce zjawil to mogl na poczatku wyjasnic zaistniałą sytuacje!Ja mam tak,ze jak ktos dzwoni do pytam sie swojego faceta czy sie zabiera!Bo jego towarzystwo mi nie przeszkadza- a wrecz przecwnie!Kazdy ma swoje zycie prawda, ale kiedy masz kogos czasem 3ba isc na kompromis!Na tym zwiazek polega..

Gość oj dziewczyna
robisz za podręczną cipkę na gwizdnięcie dla faceta. Uciekaj z tego chorego układu nim on cię zniszczy ...

Gość malutka stokrotka
postapił źle....fakt że ostatnio widujemy się często...byc może nuda wtargnęła w nasz związek...ale ja bym nigdy takiego czegoś nie zrobiła , nie odwołała wieczór bądź spotkanie bo koleżanka zadzwoniła do mnie w ostaniej chwili i chciała sie spotkać...ja nie ruzcam wszystkiego i lece się spotkać. Wszystkie spotkania mam zapalnowane, i wtedy mu komunikuje albo zawiadamiam że wychodze...ale nie na ostatni gwizdek.....nie wiem czas pokaże...jeszcze jeden taki numer i chyba rezygnuje...wiem że bedzie ciezko ale ....ryzyk fizyk ... buziaczki