Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vpa

Spotkanie

Polecane posty

Gość Vpa

Hejka:) Hmm mam pewien problem, mam nadzieje że mi pomożecie mądra radą. Znam takiego chłopaka w moim wieku(16lat) z gg i fajny jest, miło sie z nim pisze a na dodatek ładny. On ma takie same zdanie o mnie bo mi pisał. No i chce sie spotkac teraz. I ja chce tez ale zaczelam sie wahac...Bo on mieszka w miescie a ja na wsi, wiec to ja musze do niego dojechac, najpierw dojechac na autobus do innej wsi a potem autobusem okolo godziny. A w polowie drogi nie mozemy sie spotkac bo spotkanie ma byc w sobote a wtedy busy nie jezdza a autobusow do tej miejscowosci nie ma wtedy. I to jeszcze maly problem bo jakos tam dojade ale tak mysle, przeciez ja tam sama pojade a nie znam go dobrze, nie moge miec pewnosci ze to co pisze to prawda(chociaz wysylal mi zdjecia swoje i filmy ktore z kumplami nagrali, podal tez nazwisko i szkole gdzie chodzi itp). I powiedzialam mu o tym ze sie zastanawiam a on powiedzial ze po czesci mnie rozumie ale tez mysli ze moze ja sie rozmyslilam i mam wymowke. Moglabym w sumie zabrac kumpele ze soba ale watpie zeby on chcial a w ogole jedna jest chora a inne juz maja inne plany na sobote. Co radzicie zrobic? Bo musze mu dac odpowiedz a kompletnie nie wiem co napisac itp...Chce zeby zrozumial moje obawy...On tam ma znajomych przeciez i wogole a jak mnie okradna, pobija? Ehhh nie wiem, pomocy:(

Gość Nie zapomnija wziąśc do siatki
pantofelków do przebrania bo gumowców ci słoma może wyłazić

Gość doświadczony facetttt
bądź ostrożna

e no, bez przesady, dlaczego ty masz jechać do niego. Jak jest komunikacja do miasta to i z miasta musi być. Niech on kupuje bilecik wsiada w autobus i wio...:)

Gość agattaa
właśnie, dlaczego to Ty masz jeździć? niech on dupsko ruszy

Gość Vpa
ale on nie może bo on nie wie gdzie dokladnie jest moja wies...by musial autobusem a potem na piechote 8km:// a na dodatek nie wie jak dotrzec i gdzie ja go na wsi zabiore?

Gość taka tamm
bądź ostrożna!!! Lepiej nie jedź, chyba że z kolezanką. Jak mu zależy to sam przyjedzie.

Gość towy macie na wsi internet

Gość taka tamm
jeśli już pojedziesz to umów się w publicznym miejscu i uważaj na siebie np. żeby ci czegoś nie dosypał. Wiesz jak jest słyszy się rózne rzeczy