Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczekkk

Zmieniam nick

Polecane posty

Gość to normalnie news dnia
:O

Gość doświadczony facetttt
ej piekna! nie zmieniaj nicka!!! w tym Ci bardzo ładnie ;)

Gość my chcemy cukiereczkaa

daj spokój,przejmujesz się,że jakiś kretyn czy kretynka dali twoje zdjęcie w necie?Nie ty pierwsza i nie ostatni padłaś ofiarą debila.Za kilka dni nikt tu nie będzie o tym pamiętal.Znajdą ciekawsze,głupsze rzeczy.

Gość ale co się stało
Bo ja nie wiem. Wiem ze cukiereczek dala swoja fotke na kafe...i co dalej? Bede wdzieczna za odowiedź.

Gość huncwot....
nie wiadomo o co chodzi z tymi fotami ale cukieras to przeciez calkiem ladna dupcia ;)

No ale przyznaj się--sama jesteś ciut winna.Mogła ci to przysłać meilem.I tu na forum nikt by nie wiedział co i jak.Stało się ale to nie kafe zawiniło. Chyba możesz dojść,kto z twoich znajomych miał to zdjęcie.Czy może napisać do admina tamtej strony,że ktoś się pod ciebie podszył.Niewiem ale chyba jest jakiś sposób by to załatwić. A tak na marginesie---to ładna z ciebie dziewczyna.

Jakiś \'przyjaciel\" wkleił moją fotke na inne forum z niemilym tematem... Pewnie ktoś z kim wczoraj wymieniałam poglądy :classic_cool: No nic to bedzie przestroga dla innych. Ja napewno swojej fotki juz nie zaprezentuje w necie

Juz napisałam do admina. Ale pewnie załatwia to dopiero jutro Ps. Chciałam żeby wkleiła na forum bo byłam pewna, że to żart :classic_cool:

Foleta ale o co chodzi? nie bardzo rozumiem nie zmieniaj nicka:) jak od dwóch lat nie zmieniam, chociaż czasami piszę na innych :) co było baaaaaaaaaaaardzo krytykowane, nawet jako oszustwo hipokryzja i obraza majestatu:D ludzie czasami tracą dystans, nie przejmuj się nie warto nick to nick nie Ty

Nie przejmuj się, ludzie są dziwni, nie znam szczegółów Więc nie będę się wypowiadać, Pamiętam akcję z galerią było to samo, więc wiem ,że nie warto zawsze się znajdzie jakiś d.... ale nie wszyscy są tacy

Gość to kim teraz bedziesz

nie rozumiem. Wstydzisz się swoich wypowiedzi? Czy wstydzisz się swojego wygladu? Jeśli to pierwsze, to czemu piszesz coś, za co potem się wstydzisz, a jeśli to drugie, to czemu pokazujesz swoje fotki. A tak wogóle to niektórzy mają problemy...

Nie wstydze sie siebie... Tylko tego, że ktos bez mojej zgody wkleja zdjęcie na inne fora z dopiskami \"szukam sponsora\" np wiem, ze sama jestem sobie winna. Nick zmieniam dlatego, że wydaje mi sie, że osoba z która kłociłam sie na forum 2 dni temu chciała sie krótko mówiąc \"odwdzięczyc\"

Tak, i na wiele ci to pomoże... No chyba, że będzie lepsze samopoczucie. Ja gdybym musiał zmienić nick dostałbym chyba 3 dni wolnego na uroczystości pogrzebowe :P