Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś koala

uwazam, ze wskazane byłoby mieć chociaż kumpla

Polecane posty

dla mojego zdrowia psychicznego....nie mówię o facecie do śmigryszenia, tylko kumpla. Kto się zgadza?:)

Taki kumpel , który nie jest kompletnie seksualnie dla Ciebie atrakcyjny , to super sprawa.Mozesz pogadać o wszytskim , pokazać się w bele czem , i mieć to w nosie.No i wypłakc sie i wysmarkać.Dziesięc lat jeden taki się ze mną męczy :classic_cool: A ja z nim , nie da sie ukryc;)

uwazam, że niedaleko mi do ocipienia zwanego zdziwaczeniem... zauważyłam u siebie niekorzystne zmiany osobowości wymikające z braku... a propos...nie będzie skosku na leśnego :(

zdziwaczenie z braku chlopa leśny okazał się nieufny wobec kobiet, więc uznałam, ze mu nie skoczę...pamiętsz? mialam skakaś na leśne mruczenie w ramach demontrowania swoich przekonań

jakos nie kojarzę skakania na leśne :P Brak chłopa...ja wiem , czy to takie złe? Jestem na etapie rozczarowania.Sobą.Nie jestem zdolna do oszalenia z miłosci po raz kolejny.Albo jestem za stara , albo za leniwa , albo to nie ten 😭

nie do śmigryszenia chlop ino na kumpla :classic_cool: ja nie jestem teraz gotowa do miłości - tak uznałam, mam za duzo swoich problemow i nie bylabym dla kogos i siebie w tym zwiazku dobra... :(

właśnie o to chodzi , ze takiego kumpla sie koha bardzo , jak brata:)

A ja zawsze myslałam , że to kobiety dorabiają sobie romantyczne historie do kumplowskich układów

Gość podnoszęęęęe