Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm......

Pytanie do panów w sprawie komputera, prosze was o pomoc.

Polecane posty

Gość a dlaczego do
a ja się urażona nie czuję, robię doktorat z informatyki no i często słyszę teksty: "ale to takie trudne dla kobiety", "ty jako kobieta robisz doktorat z informatyki? a dasz sobie radę? przecież nie jesteś mążczyzną" no tak, kobieta równa się głupiutka, z ptasim rozumkiem

Gość mozesz to znalezc
masz gg? POdaj numer to ci wytlumacze

Gość znawca4454
Jezeli zapisalas zmiany w tym samym pliku, to juz po ptakach. Nie daj sobie wmowic, ze da sie cos zrobic. Chyba, ze nie zamknęłaś programu, to daj Edycja->cofnij.

Gość mozesz to znalezc
Nawet jak zapisalas zmiany to w tych pevious version mozesz je sobioe otworzyc. To bedzie read only ale mozesz zmienic nazwe. Nie daj sobie wmowic ze sie nie da. Przepraszam ze tak po angielsku ale ja nie znam tych nazw po polsku bo mam wszytsko po ang.

hmm,przepraszam ale mnie juz dobija to ze wszyscy mysla ze tylko faceci sie na tym znaja. Jak klient do mnie dzwoni to prosi zebym podala tego pana od komputerowdo telefonu. Zawsze z zalozenia wychodza ze jestem mezczyzna, mam sklep internetowy i sprzedaje rowniez na allegro - tam login jak byk widac ze babka a oni Dzien dobry Panu:O Wiec bardzo przepraszam,ze sie "wyzylam" na Tobie...:(

nie wiem czy CI sie udalo czy nie ale wydaje mi sie,ze ten program ma mozliwosc odzyskania poprzedniej wersji pliku:) jesli masz zainstalowanego nortona(unrease.....) to rowniez mozesz).nie rozumiem o co chodzi z tym outlockiem(nie uzywam) i nie wiem co to ma wspolnego z paintem. to jest ten program. http://www.pcinspector.de/file_recovery/pl/welcome.htm dokladnie nie ppamietam ale mozesz przeczytac-mnie sie niestety nie chce o tej porze juz:)

Gość lutowa
Jestem w szoku. wiedziałam ze kobiety są zawistne, ale aż tak . nono nie ładnie. A tak na marginesie to jaosobiście nie znam kobiety która pomimo ż ezna się na kompie potrafiłaby dobrze wytłumaczyć o co w tym idzie. Faceci są lepsi w tłumaczeniu kobiecie.

tifany-----> a jaki masz login bo ja potrzebuje paru czesci,a nie mam uprzedzen wiec moge kupic od Ciebie:D:D:D:D:D

a dlaczego do-> nie wiem o co ci chodzi, moze i robisz doktorat ale chyba nie masz za grosz wyczucia wyzywasz sie na mnie jakbym nie wiem co ci zrobila no i oczywiscie jak znalazlas jeden blad w moim tekscie to juz stwierdzasz ze nie znam sie na ortografii, nie twierdze ze znam ja wysmienicie, ale jakos nikt na tym forum jakos nie zwraca innym uwagi na bledy innych (pomimo tego ze czasem sa bardzo razace)

Gość PUSTA TAK JAK WY
Zrobiłyście Kobietki niezłe szoł. Ja rozumie jak by facet o to prosił i napisał że to jest pytanie do panów. Skoro kobiety już tak piszą to chyba coś w tym jest że same z siebie robimy "blondynki" !!!!!!!! A tak swoją drogą to 90% osób piszących że wie jak to zrobić to nawet nie potrafiłaby wcisnąć EDYCJA COFNIJ!!

Gość mozesz to znalezc
Mozna to zrobic i pokazalam kolezance jak, tylko ze niestety niema takiej opcji w swoim oprogramowaniu. A Dziewczyny przy okazji pokazaly na co je stac. Oby Nigdy nie potzrebowaly pomocy.

Gość mozesz to znalezc
Przepraszam za bledy, zanim na mnie naskoczycie :P

Gość JA TO JA
Są tu jak widać normalne osoby:) pozdrawiam je:) 90% autorek z tego topiku nie bierzcie tego do siebie bo jesteście żałosne!!

kurcze na tyle wpisów tylko w sumie 2-3 osoby cos konkretnego powiedzialy, no ja kolezanka powyzej to juz w ogole tlumaczyla mi \"jak krowie na rowie\" na gg, ale niestety moj komputer ma inne oprogramowanie i nic z tego nie wyszlo:( mam pytaie do seby-> czy ten program mozna sciagnac za darmo?

Gość gośc z o2
Jeśli chcesz porady napisz na tym forum .... jest tam kilku gości którzy znają się na rzeczy i pomagają . Jak się już zdążyłaś zorientować z wcześniejszych wpisów na tym topiku, nie ilość wypowiedzi się liczy ale ich jakość .Proponuje więc założyć tam temat ...być cierpliwym i nie przejmować się ewentualnymi nic nie wnoszącymi wpisami ,a na dłuższa metę to ci się opłaci . http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=18

W przypadku, gdy nadpisane zostały zmiany, nie można odzyskać oryginału. A może inaczej: nie uda się to.