Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe kto odpowie

MIELIŚCIE KIEDYKOWIEK TAKIE ZAPROSZENIE?????????????

Polecane posty

Gość ciekawe kto odpowie

Dostałam dziwne zaproszenie na ślub od kolegi. Bardzo mnie tym zaskoczył, bo znamy się długo (wiele przeżyliśmy wydarzeń dobrych i złych), ale nic nie wspominał o takim zamiarze, tym bardziej że często się widzimy. Zaproszenie jest dziwne tym bardziej że ustne, w sumie takie: bym zapisała sobie datę i godz. na wedding. Tyle słów. Bez pisemnego zaproszenia, gdzie i kiedy, i czy mój mąż jest też zaproszony czy nie. Nawet bez powiedzenia, że jego przyszła żona też zaprasza nas. I tu mam dylemat czy to nie jest zaproszenie byśmy nie przyszli, bo wydaje mi się, że jego żona nie chciałaby tego. Bowiem między mną a jego przyszłą żoną jest nieporozumienie z pewnego wydarzenia w przeszłości, co do tej pory nie zostało wyjaśnione do końca, gdyż ona nie chciała mnie wysłuchać, także napięcie jest odczuwalne przy spotkaniach w gronie innych ludzi. Nie wiem czy mam powiedzieć o tym mężowi, choć oboje się też znają i lubią. Ale przy spotkaniu, o zaproszeniu kolega zupełnie nie wspomniał mu. Nie wiem co mam robić, lubię mojego kolegę, ale mnie tak zaszokował, że nie wiem jak postąpić??????????