Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szardim

ogranizacja uroczystości nie tylko weselnych

Polecane posty

Witam Chciałabym zapytać szanowne koleżanki oraz szanowne Panie, co myślą na temat osób zajmujących się kompleksową organizacją uroczystości rodzinnych w tym wesel i ślubów. Właśnie jestem w trakcie zakładania małej firmy, która będzie się tym zajmowała. Zamierzamy organizować wszystkie uroczystości rodzinne i nie tylko - również firmowe. Obsługa klientów będzie kompleksowa, w przypadku ślubów, począwszy od rezerwacji terminów, miejsca, wystroju kościoła, urzędu i sali a skończywszy na muzyce weselne. Oczywiście wszystko zgodnie z oczekiwaniami Państwa Młodych oraz ich rodzin. Mamy na celu ułatwienie parą najlepszy dostęp do najbardziej odpowiadającej oferty zarodnio wedle gustu jak i finansów. Co myślicie o takim pomyśle??

Nie jestem pewna, czy podchodzi to pod kompleksową organizację uroczystości, ale z pewnością jest to kompleksowe zapewnianie rozrywki ;) Na wieczorze panieńskim i na weselu miałam przyjemność współpracować z https://pokazy-iluzji.pl/iluzjonista-na-wesele/ i przyznam, ze dobrze jest mieć "pod ręką" profesjonalistę, który dba o dobry nastrój gości i jednocześnie odciąża orkiestrę weselną, która często ma za dużo na głowie. Z tego, co słyszałam, organizują też pokazy na inne okazje, więc możecie rzucić okiem na ich stronie.

Gość Save The Day
Ślub to jedno z najważniejszych chwil w naszym życiu, wchodzimy w kolejny ważny rozdział zakładając wspólną rodzinę by tworzyć niezapomniane chwile i wspomnienia. Wedding Planner pozwoli wam cieszyć się każda chwilą podczas ślubu, pozwalając wam skupić się wyłącznie na sobie. Zaglądajcie i zachęcam do kontaktu oraz niezobowiązujących spotkań. www.savetheday.pl