Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka222

czy różnica wzrostu może być problemem?????

Polecane posty

Gość język polski
taaakkk

Gość seniorita2222
co sądzicie???

Gość abcdevb
no nie wiem , ja 192 , dziewczyna miała 155, troszeczke było problemów z seksem ...

Gość seniorita2222
tylko z sexem????

Gość może to ja...
ehhh

Gość normalny człowiek
Mnie cieszą bardzo pary: Ona wyższa, on niższy. Przyjemnie jest obserwować dwoje ludzi, dla ktorych "normy" nie sa istotne a najważniejsze jest to, co czują do siebie a nie to czy ON jest wyższy...

no nie wiem.. między mną a moim jest tylko 5 cm roznicy-to bardzo niewiele....Wolalabym zeby był wyzszy tak z 10cm...

Gość seniorita2222
kurcze prawie wszyscy albo większość mają problem z tym że facet jest ciut za niski a u mnie przeciwnie: jest za wysoki (chyba) a ja za niska do niego :(

Gość może to ja....

Gość może to ja....
:)

Gość anitka1
dzieczyna 1.63 a chlopak 2.04 jak to wyglada? powiedzcie mniej wiecej czy chlopak jest o glowe czy dwie wyzszy ?

Gość może to ja....
no tak ze dwie będzie :(

Gość anitka1
powiedzcie ze to nie wyglada jeszcze tak zle? ale ze dwie to gora prawda?

Gość może to ja....
nio chyba tak ide spac

Gość anitka1
ale czy to bardzo komicznie wyglada? ja z moim 1.63 a on ze swoim 2. 03

Gość onka222
anitka1 też tak macie? po tyle wzrostu masz ty i on???

Gość anitka1
dokladnie tylko my narazie nie widzielismy sie na zywo ( on przebywa za granica) ale wkrotce wraca i bedzie pierwsze spotkanie. Wiem , ze wzrost jest najwazniejszy ale mimo wszystko wolalabym zeby byl nizszy. Samo to na jakiejs imprezie bedziemy tanczyc to moze troszke smiesznie wygladac a co najwazniejsz bede sie meczyc bo trzeba bedzie na palcach i rece trzymac wysoko , Juz kiedys tanczylam z takim wysokim no moze nie az tak ale wysoki i bylam wykonczona po tancu rece mnie strasznie bolaly:(

Gość anitka1
nie jest najwazniejszy*

Gość okoroko
ale masz faceta wielkoluda

Gość onka222
no własnie ja mojego wielkoluda(kochanego:) też nie mam na stałe przy sobie dzieli nas 400 kilosów :( ale cały czas jesteśmy w kontakcie poznaliśmy się w wakacje spędziliśmy ze sobą jeden wieczór! i teraz planujemy znowu się spotkać tylko że on upiera się żebym przyjechała do niego a ja chce aby on do mnie Dwa upaciuchy ;) ale właśnie nie wiem czy za bardzo komicznie razem nie wyglądamy jednak pomimo tej wielkiej różnicy wzrostu (dokładnie taka jaka jest u was anitka) coś nas do siebie ciągnie być może to własnie prawdziwe uczucie Ciągle za nim tęsknie no ale... właśnie za każdym razem pojawia się to "ale" gdybym tak mogła sobie dodać kilka cm albo on odjąć :O

Gość Eusebio
Przecież zawsze może przyklęknąć, żebyś mogła mu obciągnąć :-)

Gość onka222
a wy faceci to tylko o jednym myslicie! paskudni jesteście ;) wypowiedzielibyscie się powaznie na ten temat...

Gość onka222
podnosze :)

Gość anitka1
onka ale powiedz mi bo ty juz sie z nim spotkalas czy faktycznie bardzo musisz sie wysilac zeby na niego spojrzec? Czy faktycznie dwmumetrowiec to wielkolud? i co mowia na to Twoi rodzice czy nie przeszkadza im to ze ( wiem , ze to Twoja sprawa ale np moja mama troszke sie krzywi ze za wysoki dla nie:( i gnebi mni tym troche)ale to moze przez to , ze nie poznala go osbiscie a wie tylko , ze jest tak wysoki

Gość onka222
tzn tak powiem: Troche trudnosci jest np w tancu jego znajomi ponoc zero komentarzy że nptroche za mala do ciebie czy cos (bynajmniej on tak twierdzi) moja kumpela: ze rzeczywiscie wysoki sama nie wiem co mam robic moi rodzice pytasz co na to a wiec mamy nie mam od 12 roku zycia (teraz mam 24l) a tata zbytnio nie interesuje sie takimi sprawami aby mi pasowalo malo go takie sprawy obchodza...

Gość onka222
jemu ponoc moj wzrost zupelnie nie przeszkadza ale ja z mojej strony nie mam 100% pewnosci ze jego dla mnie nie bedzie przeszkadzal przykre to ale prawdziwe niestety :(

Gość oczywiscie ze moze byc
problemem zwlaszcza podczas calowania, chwil intymnych, tanca i wielu innych rzeczy...

Gość anitka1
widzisz onka ja mam tak samo niby nie to powinno byc najwazniejsze a jednak o tym mysle czyli troche mi to przeszkadza np jesli chodzi o taniecnie bede sie dobrze czula bo bede sie wysilac zamiast dobrze bawic . Jemu znowu to wogole nie przeszkadza tzn ogolnie wzrost

Gość anitka1
onka mam pytanie czy kiedykolwiek mowilas swojemu chlopakowi o tym , ze wrozst troche tobie przeszkadza?? a jesli nie to czy odwazylabys sie powiedziec?