Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Kocham Was

Polecane posty

Filo Zofia nie znam Cię ale co tam, mam dobry dzień buziak dla ciebie 👄🌼

To bardzo miłe :) A wiecie, ze jeszcze dzis myslałam, ze tutaj są tylko oszołomy i frustraci ? Ale widzę, ze jest tu więcej osób którę umieją rozmawiac, bawic się słowem i grać w słowa. Wnieść usmiech i radość, rozmawiając nawet o głupotach po to by znaleśc odskocznię od tego co za oknem. Bez tych dobrych rad :o Łeż :o Grzybic :o I przuconych, nieszczęsliwych kobiet :o ps. mam specyficzne poczucie humoru ;)

Filo Zofio >> a widzisz,czasem mozna sie miło zaskoczyc :) i jest o wiele wiecej tutaj fajnych osob niz Ci sie wydaje🌻🖐️ pozdrawiam

Gość wal się zocha

wal się zocha --------> ale bez twojego udziału helga dziękuje, napewno tam zajrzę ale nie dziś :)

Pani Nocy🌻;) Zosiu🌻 😘 mowisz ze mnie tez kochasz;) to bardzo mile i potrzebne mi dzisiaj [wyjatkowo dzisiaj;)] buzka😘i zmykam do moich spraw;)

Gość ja bym chciała upiec ciasto
z uśmiechów :)

Juz mam ;) Odkąd wygrałam zapas warzyw konserwowych, mięso wybiłam sobie z głowy Dlatego zaraz chyba wychodzę i po sklepach sobie pochodzę Na to schyla się kelnera głowa i takie padają słowa; Radzę głodną nigdzie nie chodzić Bo to może szanownej pani tylko zaszkodzić . Dobrze zgadzam się. Zostanę, ale chce mieć podaną zupę I nie byle jaką bo jej nie kupię I proszę zaznaczyć kucharzowi już z góry, że zupa ma być wedle mojej receptury. Do litra wody włożyć kawał dobrze rozmrożonej miłości ale z niezbyt dużą ilością kości do tego przyjaźni kilogram wsypać i dobrze startym humorem posypać pokroić w kawałki duży pęczek wierności i na czubku łyżeczki dodać odrobinkę zazdrości przez pół godziny bez przykrycia trzeba gotować żeby egoizm, monotonia i zdrada zdążyły wyparować ważna jest to czynność niebywale ponieważ te składniki psują zupę doskonale w osobnym kubeczku zasmażkę z fantazji i pożądania przygotować i ze zrozumieniem dobrze zagotować na koniec nie rozcieńczonym zaufaniem zalewamy i już zupę gotową mamy. Taką oto zupę można jeść przez całe życie. I powiem Wam skrycie, że głodu już nie odczujemy gdy taką zupę przygotujemy. 🌼 ❤️

Do Filo Zofia >> oj tak taką zupkę mozna jesc przez całe zycie :) takich smakołyków nigdy dość... ;)🖐️

Tutaj nie sądzę by Twój \"magnes\" był skutevczny i ogół podązył Twoim sladem ;) Ale miło Cie również tu zobaczyć ;)

Ha no to ja także jestem w grupie osób kochanych.Ale klawo! Ledwo wróciłem z włóczęgi i już się dowiaduję,że ktoś mnie kocha. Dzięki wielkie Filo Zofijko.

Zosiu;)🌻 Pani Nocy🌻;) kurcze zgubilam moje serducho❤️ .. Milego dnia🌻 ;)

Miło Cię witać diablidarze ;)🌼 Wiesz.................. ja mam ❤️ wielkie jak autobus, dla każdego miejsce się znadzie.

Rosor :) 🌼 Okrutnie dzis duszno - prawda ? a jak otworzę okno, to z kolei przeciąg i rozwiewa mi rzęsy ;)

To drugie,zazwyczaj zawsze mi dopisuje, nie mam powodów do smutku ;) Na przekór tym co by chcieli inaczej :P A to specjalnie dla Ciebie 🌼