Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyk

nienawidzę radia

Polecane posty

Gość tyk

po prostu nie trawię radia--chodzi oczywiście nie o sam sprzęt, ale o słuchanie. wszędzie radio-wsiadam do autobusu, siedzę w pracy, od sąsiadów słychać, w sklepach radio. a ja po prostu lubię cisze. niestety-rozglądam się wokół i widzę, że to ze mną jest coś nie tak... tylko wielkie przeboje, usłyszysz więcej, radio muzyka fakty i rzygać się chce. no i te wiadomości. co pół godziny a w przerwach jakieś gówniane rozmowy z politykami. fuj. a ludzie się tym ekscytują. no tak-co biedakom pozostało-i tak na nic wpływu nie mają. żałosne. cały czas ta sama muzyka. skąd oni biorą takie gnioty? wiem-są na pewno fajniejsze radia. ale nie wszędzie słyszalne. poza tym w miejscach publicznych słucha się zazwyczaj tego komercyjnego chłamu.

Gość karenina
pokochaj telewizor, albo zainwestuj w stopery do uszu:)

Gość tyk
w pracy nie będę oglądać tv. w autobusie też nie. nie o to chodzi. chodzi o to, że wszędzie katują nas tym beznadziejnym radiem. kiedyś to może ciekawe audycje były. a teraz?badziewie. stopery mam, ale nie zamierzam ich nosić bez przerwy.

Gość racja racja
też nie lubię radia. kiedyś słuchałam Trójki, ale też się popsuli. gust muzyczny pracowników radiowych jest gdzieś pomiędzy targowiskiem a dyskoteką. :o

Gość Namysłów opolsk wojew
A ja boję się słuchać radia mam przed tym lęk panicznie boję się słuchać radia ciągle te wiadomości kilkanaście razy dziennie boję się że coś złego usłyszę nienawidzę radia

Gość Namysłów opolsk wojew
Boję się po prostu :o

Gość gość
Nie wiem jak można nie lubić słuchać radia... Ja od małego z mamą słuchamy Radia Parada i nie wyobrażam sobie bym np sprzątała czy jechała do pracy nie słuchając ich :)