Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka--

po ilu dniach mniej wiecej od zaczecia brania luteiny bede miec okres?

Polecane posty

Gość majka--

jak wyzej. jade na wycieczke i zastanawiam sie po prostu czy wypadnie mi wlasnie w tych dniach. bede je brac 1 raz. thx ;)

Okres dosatniesz dopiero jak skończysz brać Luteinę. Mój gineklog powiedział, że około 3 albo 4 dni po wzięciu ostatniej tabletki Luteiny kobiety dostają okresu. Ja ostatnią tabletkę Luteiny wzięłam w pt o 8 rano a okres dostałam już w sob po 16 ;] W każdym razie dopóki będziesz brała Luteinę nie będziesz miała okresu. Po zakończonej kuracji Luteiną możesz się spodziewać okresu w każdej chwili, nawet już następnego dnia. Zalezy jak zareaguje Twój organizm. Pozdrawiam

Gość majka--
dziekuje Ci bardzo :)

Super, a ja dostałam luteinę po odsatwieniu Diane, abym miała okres no i.......... nie miałam! na nowo ginka musiała mi wywoływać pigułami

Tak jest: pol roku bralam luteine, co cykl Czesto gesto dostawalam @ w trakcie brania, np 6,7 dnia Od razu w takim wypadku nalezy ja odstawic;) Powodzenia i pozdrawiam🌼

Gość volver
ja brałam luteine 2 cykle 2x dziennie, okres dostałam w 3 dniu po odstawieniu, teraz też ją muszę brać przez 3 cykle z powodu braku jajeczkowania i niedomogi lutealnej. Mam pytanie do joanny z - lekarz zmniejszył mi dawke luteiny, jak myślisz to moze wpłynąc na to kiedy dostane okres? Jakie Ty miałaś dawkowanie?

volver _nie mam pojecia jaki to da Ci efekt Ja bralam 2 razy dziennie po 1 tabletce przez 10 dni Ale wiele razy podczas brania dostalam @, tak jak pisalam Mniejsza dawka: mniejsze dzialanie ( tak na chlopski rozum wg. mnie) Powodzenia:)

Gość volver
ja też na początku miałam takie dawkowanie, polem lekarz zadecydował inaczej. No ale zobaczymy, też mam brać 10 dni. w kazdym razie dzięki za odp.:)