Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaziulin

zapalenie krtani lub tchawicy jak sie zaczyna??

Polecane posty

Gość kaziulin

co brac??

Gość kaziulin
upup

Gość buka poka
U mnie jedynym objawem zapalenia krtani była utrata głosu. Mój syn miał wysoka temperaturę i jego kaszel przypominał szczekanie psa. Jak zaczął kaszlec, to wpadłam w przerażenie, bo myślałam, że zaraz się udusi. Dostał na to antybiotyk, ja brałam Tantum Verde w aerozolu. Dośc drogie, ale bardzo skuteczne

Gość kaziulin
bo mnie tak drapie gdzies w przelyku dziwnie, mam troche chrypke,ale temperatury itp nie.przedwczoraj mialalm dluga wycieczke i nalykalalm sie powietrza, szybko idac, nie wiem czy to przez to?czy to moze byc chwilowa niedyspozycja, czy rozwija sie jakies zapalenie ktrani czy tchawicy??

Gość kreconaola
a jak w ogóle mozna złaPac takie zaPalenie

Gość gość

Specem od inhalatorów nie jestem ale jakbym miała doradzać to ten nasz Novama Familino Pro jak na razie sprawuje mi się lepiej niż dobrze ! Polecam zwłaszcza rodzinom, gdzie będzie się chciało podawać lekarstwo nie tylko osobie dorosłej ale też dziecku. Intuicyjna wygodna obsługa, cicha praca kompresora, nic nie buczy nie huczy.

Gość gość
Dnia 31.12.2018 o 11:47, Gość gość napisał:

Specem od inhalatorów nie jestem ale jakbym miała doradzać to ten nasz Novama Familino Pro jak na razie sprawuje mi się lepiej niż dobrze ! Polecam zwłaszcza rodzinom, gdzie będzie się chciało podawać lekarstwo nie tylko osobie dorosłej ale też dziecku. Intuicyjna wygodna obsługa, cicha praca kompresora, nic nie buczy nie huczy.

Tez polecam

Gość Gość

U mojego syna jest schorzenie dotyczące budowy drzewa oskrzelowego i inhalacje praktycznie obowiązkowe. Długo się zastanawiałem, jaki inhalator wziąć, jakie funkcje ma spełniać i postawiłem na premium sprzęt medyczny novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja, bo nie ma sensu bawić się w jakieś najtańsze modele. Ten inhalator to inna liga zupełnie od tych spotykanych w standardowych aptekach. Cichy, jak na pneumatyczno-tłokowy i na razie niezawodny. Jest jednak dożywotnia gwarancja.