Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna grzes

badania plenatarne..

Polecane posty

Gość martyna grzes

mimo ze mam 24 lata to chcialabym zrobic sobie badania plenatarne.. ile one kosztuja, gdzie sie zglosic, w ktorym tygodniu ciazy.. i czy takie badania wykryja kazda chorobe*.. jesli cos wiecie i macie ochote podzielic sie waszymi doswiadczeniami- prosze napiszcie

Gość prenetalne kochana

Gość kajja
Prenatalne!!!

Gość martyna grzes
sorry- wiem wiem - bo juz cos o tym czytalam ale zawsze mi sie myli- sorki

Gość a czy ty byłas
w ogóle u ginekologa? On przeciez wszystko Ci wytłumaczy!

Gość martyna grzes
boze jak macie sie na mnie rzucic jak stado suk to lepiej nic nie mowicie- ja poprosu pytam normalnie - czy macie z tym jakies doswiadczenia- rozumiesz zlosnico wstretna???

Gość moze chodzi ci
o badania w plenerze ;)

Gość wqw
stado suk? A ty na czele tego stada!

Gość martyna grzes
boze ostrzegali mnie ze jestescie wredne- ale to przekracza pojecie ludzie

Gość moze chodzi ci
........jak stado suk.......... juz nawet nie chce mi sie do ciebie wiecej pisac niewychowana smarkulo. zrobic dziecko to nie problem, ale przekazac mu jakies wartosci, poziom kulury to juz moze byc dla ciebie problem

Gość prenetalne kochana
podalam przeciez linka

Gość martyna grzes
smarkulo? a skad ty wiesz ile ja mam lat? jestescie jak suki bo ja normalnie i grzecznie spytalam a wy potraktowalyscie mnie jak gowno.. czyz nie tak zachowuja sie suki? a zeby pouczac mnie i mowic mi o wartosciach najpierw wez sie za siebie podla hipokrytko!( ps. wole nie wiedziec jak ty wychowalas swoje dziecko.. )

Gość prenetalne kochana
podalam ci linka a ty masz to w zadku, sama jestes niewychowana smarkulo zegnam

Gość Iza..
nie znam się na tym zbytnio i nie wiem czy to jest to, ale z takich badan mozesz sobie zrobic chyba test Pappa.Nie wiem do konca czy mozna zrobic go ot tak,czy muszą byc wskazania,ale podejrzewam ,ze skoro sa robione tylko w prywatnych kliniakach(ja robilam w Warszawie przy ul.Foksal) to nie, placisz kase i Ci robią.O reszcie niestety mi nic nie wiadomo.Zapytaj o to najlepiej swojego lekarza. Powodzenia

Gość a czy ty byłas
Dlaczego uważasz że ktoś tu rzuca się na ciebie jak stado suk? Dlatego ze poprawiamy twoje "plenatarne" na prenatalne? I że z takimi pytaniami wysyłamy do ginekologa, czyli do SPECJALISTY ? Puknij się w czoło dziewczyno.

Gość wqw
Wiesz co? Ciekawe czy facet twojego dziecka poleciał na twoje chcarakterystyczne meliniarskie zachowanie, czy na twoje szparki...

Gość prenetalne kochana
i jeszcze podajemy linka do stron o tych badaniach a ty wyzywasz:O

Gość martyna grzes
dziekuje za linka iza a czy pamietasz ile placilas za takie badanie? "czy na twoje szparki..." sorry ale dla mnie to ten test jest meliniarski.. moze Twoj maz polecial na twoja szparke czy jakkolwiek to zwiesz.. ale moj nie jest zwierzeciem:P

Martynko podałaś swoj wiek w pierwszym poście;-) Wpisz badania prenatalne w googlach i czytaj;-) Dużo wiadomoście będzie. ps jesteś bardzo niegrzeczna , tak się nie prosi o pomoc

Gość prenetalne kochana
prosze bardzo a czemu chcesz robic te badania?

Gość martyna grzes
faktycznie- podalam nie chcialam by rozmowa potoczyla sie w taki sposob.. ja wiem co to google ale chcialam dowiedziec sie o tym z perspektywy pacjentki- a od was wyczulam wrogosc i wyzszosc-wlaczyl mi sie mechnizm obronny

Gość martyna grzes
bo bardzo sie boje ze cos moze byc nie tak^- mam cholernego pecha w zyciu

Gość a czy ty byłas
Dlaczego uważasz że ktoś tu rzuca się na ciebie jak stado suk? Dlatego ze poprawiamy twoje "plenatarne" na prenatalne? I że z takimi pytaniami wysyłamy do ginekologa, czyli do SPECJALISTY ? Puknij się w czoło dziewczyno. I co w tym była dla ciebie wrogiego???

Gość prenetalne kochana
nie wmawiaj sobie a poza tym te badania niosa za soba ryzyko - i o tym pamietaj

Gość wqw
savoir vivre decyduje o tym jaki ludzie beda mieli stosunek do ciebie po pierwszych kilku zdaniach. Dlatego dla mnie jestes totalnym dnem bez jakiejkolwiek kultury, totalne zero, które ma w sobie żywą istotę i nie daj Boże będzie miało taki charakter jak jego szmatowata matka. Współczuję dziecku.

Gość Iza..
w Centrum Damiana płaciłam 500zł.Żle wyszla dzidziusiowi przeziernośc karkowa i lekarz zalecil zrobic badania.Pobieraja krew, wyniki za okolo poltora tygodnia. Wychiodzi tam prawdopodobienstwo np.zespolu downa u dziecka i innych chorob genetycznych.U mnie wyszla tak minimialna ze nie zlecono dlaszych badan. P.s. Nie dawajmy satysfakcji Netar i jej podobnym, kłócąc się i szarpiąc na tym forum.Co to ma na celu?:(

Gość martyna grzes
nazwanie mnie "totalnym dnem" to.. totalne przegiecie.. jak ty mozesz powiedziec cos takiego o czlowieku ktorego nie znasz? nie wazne.. zegnam- wzorowe mamusie -hipokrytki

Gość a co to jest
"Netar"?

Gość martyna grzes
izo bardzo Ci dziekuje za informacje:D pozdrawiam 🖐️