Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiii

kocham ale jeszcze chce sie bawić

Polecane posty

Gość nataliiii

kocham chłopaka i on mnie też mam 21 lat ale chyba chce sie jeszcze bawić i kokietowac innych.Choć tego mojego kocham bardzo i nie chce tego stracic tyle ż podoba mi sie jak chłopaki kreca sie koło mnie i podrywaja:)

Gość tygrysssska
to ci powiem pojebana jestes ! moj chlopak tez mnie kocha a chce sie bawic.niewiesz nawet jak to boli.puknij sie w leb i dorosnij do milosci

Gość to szalejcie
zostaniecie starymi pannami:-P

Gość kokietkaaa
ja tez lubie być otaczana innymi choc mam juz meża a spotkania słuzbowe sa fajnym sposobem na to tylko gorzej jak inni nie rezygnują z ciebie gdy im bardzo przypadniesz do gustu

Gość tygrysssska
pomyslcie tylko jak to by bylo jak oni by sie wami bawili.chociaz mysle ze na bank sie wami bawia tylko jestescie za tepe zeby to zauwazyc :classic_cool:

Gość kobiety są tępe
:classic_cool:

Gość tygrysssska
racja anix ! do milosci tej prawdziwej trzeba dorosnac :P

Gość marychaaa
anix a ile Ty masz lat?

Gość ismenaa
Moj lubi kokietowac inne. Cóz wybaczam... ale boli mnie to. Poza tym obdaduje mnie ze swoją ex.. tez mnie to boli. Rok temu ja czekałam steskniona na sptokanie, a on po tym wszytskim co mu ta paniena na noc zrobiła wział ja na piwo...potem w listopadzie on bawił sie sam, a ona za nim polazła. Pisalismy o tym.. wiedział ze jets wyrachowana. I u niej przypadek to zwykla gra z jej strony... ja teksniłam, umowił sie i nie przyszedł... zabolało... napisałam mu ze jesli mu nie odpowiadam to powinien nie miec zahamowan i byc z kobieta ktora mu si podoba, nawet jesli jets ona pokroju hani czy joli, aby uwierzył w siebie, ale szeł na poryw takiej. Bolało jak to pisałam... ale wiem ze jak mu nie odpowidam uroda, statusem to nic tu nie poradzi miłosci z mojej strony... a chciałam by był szczesliwy....ja nie wyklinałam jak alka ja chciałam pomoc jego szczesciu... I co? I nic. Znow mi sprawił bol. podał nr mojej komorki alce, dzwonila do mnie w styczniu z nr 698. Powiedziałam halo, słyszałam tylko piski dzieci.. ona odlozyla sluchawekl nie złozył mi juz zyczen ani na urodizny ani na imieniny, ale o urodiznach i imienianach alki nie zapomnial. Skladała jak gdyby nigdy nic. tak jej ufa a ona taka wyrachowana... malo tego zrobila mi na zlosc w marcu nazwala sie moim imieniem, Film ten emitowlai w lipcu, a nagrywali w marcu.. zaraz po tym jak on i ona mnie obgadywali. Alka myslała ze on do niej wroci skoro nie jest ze mna... Potem obiecywał spotkanie, alka szalała z manipulacją... nadal to robi... On tak bardzo zarzuca mi ze odejde, ale tak naprawde to ja go ani razu nie rzucilam aon mnie juz 2 raz. 1 raz w grudniu 2004, drugi raz w licpu 2005, po tym jak powiedziałam co mysle o alce a on aby mnie zabołao powiedział to, ale na złosc mi. Pisałam ze jets placzliwa, to powiedział ze nie i ze jest cenna. wiedział ze mnie to zaboli.. i zabolało. za to alka skakał a z radosci... Tak bardzo widiz zerwanie, ze nie dba o związek... zamiast budowac on ciagle wmawia mi ze kokietuje innych, ze zewrwe, tymczasem on to sam robi. i nadal mowi alce o wszystkik wierzy jej itp. nadal ona miesza sie w nasze sprawy... i nadal mnie to boli. Ona jets przeciwko mnie. A on jej broni.

Gość nie kumam
:O