Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacoreczki

moje przeziebione dziecko nie siusia!!!!!

Polecane posty

Gość mamacoreczki

moja córeczka ma 5 miesiecy, od dwoch dni jest podziębiona i dzis rano , po nocy, jej pieluszka była prawie sucha, a zazwyczaj jest az cięzka! czy powinnam sie bardzo martwic czy to moze normalne przy chorobie (dziecko bardziej się poci) ?

Gość hmmmmm78
jezeli np gorączkuje, wymiotuje lub ma rozwolnienie to malenstwo mogło się odwodnić... wtedy jest skąpomocz, sucha skora...

Gość mamacoreczki
miala wczoraj leciutką gorączke, je i pije normalnie i nie ma ani rozwolnienia ani wymiotow. Nie wyglada tez na to zeby ja cos bolało. sama nie wiem co o tym myslec. to na pewno nie jest normalne, bo normalnie by juz kilka pieluch zasikala...

Gość w życiu
Dziecko jest małe więc powinien je zbadać lekarz. Na pewno zleci wykonanie badania moczu.

Jeśli dziecko się poci to faktycznie może oddawać mniej moczu. W naszym przypadku podczas upałów tak było - rano pieluszka była sucha. Teraz wszystko wróciło do normy. Myślę jednak że wizyta u lekarza, tym bardziej jeśli to małe dziecko i jest przeziębione, jest niezbędna. Pozdrawiam i życzymy córeczce zdrówka 🌻