Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biznessman - mozecie marzyć

Tylko wieśniaki mają mega wesele

Polecane posty

z toną ciotek i wujów których widzieli 10 lat temu tylko wiesniak potrafi bawić się przy "majtach w kropki" tylko wieśniak ma wódkę na weselu nie stać was na winko - elegancko i miło - no tak nie stać bo wasi goście to także wiesniaki którzy bez alkoholu nie umieją się bawić żal mi was - zwłaszcza tych gówniar które tak to przeżywają i myślą że są takie wspaniałe organizując to gówno.

Gość wieśśśśśs
winko z kartonu:D

dziecko iem że na inne cię nie stać. Ale jak się bierze ślub w wieku 20 lat jak wy. hmmmmm .....i w dodatku jest się biedakiem od korzeni.

Gość ja też ja też chce
BIZNESSMAN :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :DFD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ha ha ha i jeszcze ...
ha ha ha rzeczywiście pokazał klase !!!

Gość on niestety ma racje
bidaki od korzeni.................

Gość no włąsniea
on ma rację a wy doczepiacie ię do pisowni bo boli was to co napisał - PRAWDA

Gość ja też ja też chce
no, ale ona jest zapewne wykształcony z dziada pradziada:D:D:D:D:D:D:D:D Biznessman:D:D:D:Dteż pewnie z dziada pradziada:D:D:D:D:D:D:D:D A nie musze bronić panienek na wydaniu, bo takową nie jestem, i nie boli mnie jego "prawda" :D:D:D:D:D co to za przeproszeniem, za biznessman, któwy nie umie tego, co robi, napisać poprawnie??? To tak, jakby ktoś napisał "jestem lekażem":D:D:D:D:D albo "nałkowcem":D:D:D:D:D

Gość no włąsniea
ty masz łatwo bo w wyrazie dziwka nie można raczej zrobić błędu:-)

Gość do autora tego topicu
Nie mieszkam na wsi, ale nie podoba mi się, to pierdolenie o wieśniakach :O Nie wiem w jakich czasach ty żyjesz, że nie wiesz, ilu bogaczy ucieka z wielkich miast na wieś, gdzie jest cisza, spokoj i duzo przyrody... A nawet jesli ludzie kasy na mają, to nie są wcale gorsi, tylko nadęty egoista z klapkami na oczach moze tak powiedziec :O Nie szata zdobi człowieka! Gdybys Twoje wykształcenie przełozył na inteligencje, to bys byl tolarancyjny dla poglądów innych ludzi. Jesli ktos lubi duze wesela i swoją rodzine, to zwyczajnie ma prawo zrobic takie wesele, jak tylko chce! Slub i wesele to moim zdaniem najpiekniejszy dzien w życiu kazdego człowieka, który kocha i jest kochany, a ten co na tym oszczedza i woli kupic sobie nową szafe itd. nigdy nie bedzie szczesliwy !!!!!!!

Gość no włąsniea
jestes chora nałeb. zobaczymy po rozowdzie - kiedy to mąż wypomni ci ze za swoje barchany na ślub moglibyście mieć samochód - i odejdzie do innej - nie wiesniaczki jak ty któramusi się pokazać bo jest gnojowyrzucaczem od wieków

Gość wieśśśśśs
Bo nasz BizneSSmen to straszna sknera :D

Gość głupi warchanie
piękno ślubu nie zalezy od tego ile się na niego pieniędzy wyda to było - do "do autora topiku"

Gość ja też ja też chce
wydaje mi sie, że no włąsniea (w ogóle nie wiem, co to za słowo:D:D:D) to nasz słynny biznessman:D:D:D:D:D:DD: A w wyrazie dziwka też można zrobić błąd, ośle:D:D:D:D:D:D

Gość wiesniara
a ja jestem wiesniarą, przeprowadzilam sie na wies rok temu z wstretnego, brudneggo i zapyziałego miasta, w ktorym pelno biznessmanów- tumanów hehehe i jestem dumna ze mieszkam na wsi a nie kazdego biznessmana na to stac

Gość wieśśśśśs
tak to on. W obu nickach błędy :D:D:D znak rozpoznawczy :D

Gość dzięgielowa
no trochę się zapędziłaś z tym ostatnim postem; dla mnie tam dzień ślubu nie był jakimś szczególnym wydarzeniem , było fajnie , ale bez przesady; dla mnie to nie był żaden początek niczego - mieszkaliśmy razem już wcześniej , sypialismy ze soba wcześniej i bylibyśmy ze sobą ze slubem czy bez; raczej powody praktyczne nas skłoniły do ślubu - i był szybki , bez fajerwerków , bez gości , bez wesela; wcale nie jesteśmy przez to mniej szczęśliwi - bo dla nas akurat takie wesele to żadna atrakcja; jak kogoś to kreci , to szkoda , żeby rezygnował , ale daj ludziom prawo decydować , czy ich to kręci , czy nie

Gość gnojowyrzucacz
o fuck, toż to jakiś neologizm:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D stary, ty mądry jesteś, skoro tworzysz nowe słowa:D:D:D:D:D:D a samochód juz mamy, nie wiem, dlaczego miałby mi cokolwiek, kiedykolwiek wypominać:D:D:D Trzeba być niezłym egoistą, żeby wypominać swojej żonie wesele czy ślub-współczuje Twojej, jeslli masz:D

Gość Biznessman
ale wy cipki jestescie puste i głupie wiem ze wasze cnotliwe mózgi nie znają spolszenia słów ale cóż - do pustaków mówiłem to mam :-) a moja żóna potrafi zarobić na samochód w jeden miesiąc nie musi mnie błagać - nie wiem skąd ten pomysł czubku

Gość a jesli nie masz
to wiadomo dlaczego hihihi

Gość gnojowyrzucacz
to jest jeden z najzabawniejszych tematów, dawaj jeszcze jakieś mądre teksty, biznessman:D Tylko wymyśl jakiś mądrzejszy nick, ale weź słownik, zanim go wklepiesz:D:D:D

Gość andzia bandzia
tak bo wiekszosc ludzi robi na pokaz ja nie chce wesela na pokaz

Gość zarobi
jako burdel mama - awansowała ...z dziwki??

Gość gnojowyrzucacz
spolszczenie brzmi BIZNESMAN/BIZNESMEN , półmózgu:D:D:D NO ALE DO TEGO TRZEBA ZNAĆ ZARÓWNO POLSKI, JAK I ANGIELSKI:D:D:

Gość wieśśśśśs
No właśnie, dzięki takim bizneSSmanom może się człowiek trochę oderwać i pośmiać. Ale trudno mi uwierzyć, że gdzieś się jeszcze coś tak tępego uchowało :D

Gość chyba
ojjjj ktos dawno tego nie robił hehe czyzby żadna nie chciała biznessmana??

Gość do zarobi
chyba jeszcze nie awansowała, tylko nadgodziny bierze:D:D:D:D:D:D

Gość moje zdanie na ten temat
Ja osobiscie nie robiłabym mega wesela na pokaz, jak wy to mowicie, a tylko i wyłacznie dla siebie! Chciałabym zeby było po prostu, zwyczajnie, najnormalniej na swiecie- PIĘKNIE. I tyle. Chciałabym się czuć wyjątkowo tego dnia i aby wszystko było tak ,jak sobie wymarzyłam. No bo kiedy, jak nie podczas własnego slubu mamy okazje poczuc, ze TO JEST MÓJ DZIEN ?

Gość jkgmkjhm
a mi sie ta "tradycja":) sama sobie organizuje taki bal-nie musze czekac na Sylwestra czy Ostatki;) i nie musze sie bawic przy"majteczkach"i wodzie.(poza tymnie rob z siebie durnia!ludzie na poziomie nie pija wodki a tylko winko...taaaa) na moim weselu byly rozne trunki-dla kazdego cos dobrego;) z reszta...nie chce mi sie wiecej pisac na ten temat... jakis taki...tepawy jestes.

Gość oj biznessmanie
ludzie na poziomie wciągają amfetamine nosem...to moze na wesele też by tak dla każdego...po kilka gramów:D:D:D:D:D:D:D