Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weleda

Weleda

Polecane posty

Gość Weleda

Kto zna kosmetyki Weledy? jakie wrazenia? Prosze o wszystkie opinie i te dobre i te zle, poniewaz zastanawiam sie nad kupnem kremu z tej naturalnej firmy (irysowego lub migdalowego), a ze cere mam bardzo problematyczna, ktora prawie wszystko zapycha nie jest proste dopasowac mi krem .Pozdrawiam!

Gość naprawde nikt nie
zna tej firmy produkujacej naturalne kosmetyki????

Gość uupupupupupupupupu

Krem irysowy jest boski:) Pachnie dość intensywnie jakby...geranium, tego zapachu osobiście nie lubie - ale zapach znika szybko. A działanie...bajka. Nawilża, niezapcha, jest wydajny no poprostu rewelacja zawarta w małej różowej tubce. Pozdrawiam:)

Gość Weleda
Dziekuje ci bardzo Chomiczku:D a powiedz mi jeszcze ktory, bo chyba sa dwa (albo i nawet wiecej) . Wiem, ze jest jeden nawilzajacy, a drugi chyba na dzien. Ktory stosujesz??

Gość Weleda
oczywiscie mam na mysli te z iryse, o ktorych pisalas, bo wiem, ze kremow Weledy jest wiecej niz 2 :p

Gość june
Mam krem irysowy z Weledy na noc. Ja go bardzo lubie-ma dobre skladniki, nawilza fantastycznie...uzywam go tez pod oczy i zauwazylam, ze zmarszczki pod oczami mi sie zmniejszyly. Moze dlatego, ze naprawde niesamowicie nawilza. W kazdym razie polecam ten krem.Mam juz z trzecia tubke i nadal mi sie podoba:)

Ja mam ten nawilżający na dzień. Ja widac z tego co pisze pprzedniczka - oba są świetne. Pozdrawiam:)