Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

messalina69

powinnam sie leczyc?

Polecane posty

hmm ostatnio wchodze na seks czaty z prowokującym nickiem... kusze facetow na ogolnym.. zwabiam na priv... rozpalam slownie.. obiecuje zlote gory w ostaci seksu w realu i takich tam bzdur i tak ich zostawiam.. jestem dobra w tworzeniu fikcyjnych postaci i zyciorysów... ale czuje ze cos jest nie tak.. jakbym mscila sie na wszystkich facetach ze ten jeden jedyny nie jest moj..... co o tym myslicie...

Czarniejszy - ona nie da ani fot, ani numeru, bo..... Ona to robi po to, żeby ukarać wszystkich facetów za to, że z powodu jednego nie jest szczęśliwa. Chce, żeby inni tez cierpieli. Odpowiedzialność zbiorowa.

Dalas sie oszukac to twoj problem, proponuje psychologa a raczej psychiatre :)Druga sprawa trzeba byc frajerem zeby sie nabrac na takie cos :)

dzieki za zaintersowanie moja chora psychika ;) hmmmoze samiast do psychologa to do seksuologa hmm albo wysle fotki temu przy ktorym mrok jest jasny pozdrawiam

czy to że wyjadam rodzyniki z ciasta sprawia że przegrałam życie??:-P pompuje tez nosem wliekie balony z flegmy:-P

Gość czrniejszy_niż_mrok
dołącz jeszcze list motywacyjny :D

Gość Grecki Minetaj
Nie lecz sie. Dam Ci prace. Bedziesz odpowiedac na telefony mojej sex linii. Oh yeah !!! Dostaniesz premie jak bedziesz miec duzo klientow.

To jeszcze nic. Kiedyś miałąm takie hobby, że zwabiałam sponsorów :D Wysyłałam im nie swoje zdjęcia, umawiałam się na seks, po który często musieli jechać kawał drogi i nie przychodziłam. Nie byłam jakąstam pokrzywdzoną, ot taka zabawa. :O

Gość kaalinkaa
a ty myslisz ze c faceci z tych czatów to tak wszytko na powaznie? nie wiem ale jak dla mnie to dla nich tot aka sama zabawa jak dla ciebie