Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobiczek

wiecie co myslalam jak byłam mała ?!!!!

Polecane posty

Gość bobiczek

jak ogladałam stare filmy czarno-białe to twierdzilam ze kiedyś swiat tez byl czarno biały,ubrania,ludzie ,drzewa itd :classic_cool:

Gość bobiczek
podszywaczu 🖐️ dla sprostowania powiem teraz bawie się innymi rzeczami zn zabawkami

Gość bobiczek
gwoli wyjaśnienia - te zabawki to królicze bobki - bobiczki, które namiętnie przezuwam oglądając kolejny odcinek "Magdy M"

Gość bobiczek
no wiesz co (?) :[ brzydko podszywaczu , ja na serio tak myslalam :O

Gość bobiczek
Zresztą jako dziecko w ogóle byłam mało inteligentna. Dostałam od psychologa skierowanie do szkoły specjalnej, której do dziś nie ukończyłam. Ale to tak na marginesie, powróćmy do tematu.

Gość bobiczek
wszyscy mówia ną mnie boberek, nie wiem czemu ;-)

Gość bobiczek
drodzy podszywacze to jest szczyt ! :classic_cool: jestem pewan ze nie tylko ja mialam tak 🖐️

Gość a jak byłam mała
chciałam latać i byłam pewna że pewnego dnia moje marzenie sie spełni...

a ja zawsze myślałam, że gołąbki (te do jedzenia) to te prawdziwe gołębie:O i zawsze się zastanawiałam, jak mama tak wysoko na dach wchodzi i je zbiera:O i po stokrocie potrafiłam sobie powtarzać, że to paskudne taaak-i już więcej ich nie będę jeść:O dopiero później wpadłam na pomysł, by zapytać mamę:O

zmuszałaś się zatem do jedzenia i stąd to twoje dzisiejsze zamiłowanie do umartwiania się i bdsm? ;)

nie zmuszałam się...o dziwo było mi b. przyjemnie tak je (rzekomo tak biedne) zjadać :D:D...więc jakby nie patrzeć, korzeni i tam można się doszukać a zmuszanie to fajna sprawa ;)

Można znaleźć, można też \"wychować\" ;), ale w tym drugim przypadku trzeba trafić na podatny grunt. Bywałam kiedys na tlenowym czacie tematycznym i z tego co się orientuję, dzięki czatowi skojarzyła się jedna para bdsm-owa, która teraz spodziewa się dziecka. Choć oczywiście z czatem raczej bym uważała. A co do mnie, to po prostu mąż (poznany na gg) polubił te klimaty i dostarcza mi regularnie niesamowitych doznań:)

no jak także zaczęłam szukam w necie...ale fakt-umiejętność czytania między wersami - jest nieodzowna; w realności przyciągam zupełnie innych : / dzięki i nieustających tych wrażen :D grrrrrrrr