Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliii

czy ja mam co z kręgosłupem? Jak przechylę głowę do tyłu

Polecane posty

Gość boliii

to boli mnie kark w tylnej części i część szyi, ciągnie się to już długo - kilka miesięcy, ale ostatnio (od 3 tugodni) jest bardzo nasilone

Gość tak masz cos z kregosłupem
do lekarza idź

Gość boliii
a do jakiego?

Najpierw do lekarza pierwszego kontaktu. A może to brak ruchu spowodował i zbyt długie spędzanie czasu przed komuterem i w pozycji siedzacej ?

Gość ojj...
a moz epoprostu Cie przewialo??? Kiedys wracalam autobusem z niewazneskąd i bylo otwarte okno.Zasnelam i zimne powietrze wialo mi na glowe.Natepnego dnia nie moglam wogole ruszac, potem pojawil sie katar i na koncu grypa. Jak sie niepokoisz to poprostu idz do rodzinnego i zapytaj o co moze chodzic:)

Gość a mi.........
...........ja obracam głową to strzyka 😭

moze to byc spowodowane dlugim siedzeniem przed kompem ;) sprobuj chwilke dziennie pocwiczyc szyje- skrety itp delikatnie odchylaj glowe do tylu i schylaj do przodu i tak kilka razy ;) jesli to nie pomoze to idz do lekarza!

Gość ghfgs
Nie rób maksymalnych skrętów, ani ćwiczen powodujących ból. Nie schylaj głowy max do przodu ani do tyłu. mam nadzieję, zę to nie dyskopatia. Co do postawy:ściągnij i opuść ramiona i wypychaj mostek ku górze, lekko uniesiona glówka:) troszkę poćwicz i odpocznij od kompa. No i ........... IDŹ DO LEKARZA :) A tak w ogóle to się nie zamartwiaj na zapas.