Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maoma

Koncerty i piknik rodzinny na Służewcu

Polecane posty

Gość Maoma

Słyszeliście coś o festiwalu Tp w Warszawie na Służewcu 23 września? Podobno rozdają bilety za darmo dla abonentów Neostrady:) Jeśli tak to warto się wybrać bo oprócz trzech koncertów (Duran Duran, Myslovitz i Sistars) na się tam odbyć piknik rodzinny i pokazy sztucznych ogni. Poczytajcie o tym sonie trochę http://www.koncert.tp.pl/about/ i powiedzcie czy zabieracie rodzinki.

Gość Dominia2
Mi się pomysł podoba. Wreszcie ktoś pomyślał, że na festiwal muzyczny można by się wybrać całą rodziną. Z tego co wiem to wszyscy inni organizatorzy podobnych imprez myślą tylko o wąskiej grupie młodzieży. Postaram się namówić swoich domowników, ale zanim może napiszecie co o tym sądzicie?

Gość ooo ja chce

Zarejestrowalam sie i za chwile dostalam maila ze wygralam bilety i mam jechac je odebrac. Jakos nie moge uwierzyc ze tak latwo poszlo :O

Gość Waryjat
Czemu nie w sumie. Jak dają za darmo to lece :) Zresztą kurde, Duran Duran to legenda a ten zespół przecież nigdy nie grał w Polsce. Bede na pewno

Gość gosiasamosia
Ja już weekend zarezerwowałam na ten piknik nie tylko sobie, ale i mężowi:) Nie powiem, żeby nie oponował. Myślicie, że będzie można wybrać sie tam z kocem, koszykiem i małym dzieckiem? Chyba będzie trochę takiej łączano-piknikowej atmosferki? A co sądzicie o tych atrakcjach dla dzieciaków?

Gość o ja pier****ę TPSA
No ti i TPSA podstępnie reklamuje się na forum: "czy słyszeliście....." . Słyszałem, słyszałem i dalej wolę nie mieć nic wspólnego z tą organizacją paragospodarczą. Piknik rodzinny - Ciekawe jak tym razem obciągnięcie neostradowiczów - doliczycuie im do abonamentu koszt biletu (np 500 zł) i to bedzie to "darmo". Buahahahahaha

Gość fontek
Za abonament i tak i tak trzeba płacić, a jak dorzucają gratis bilety na festiwal to bardzo miło. Ja nie narzekam i na Służewcu sie pojawię, bo lubię muzykę na żywo, lubię Myslovitz, a Duran Duran nigdy nie widziałem na żywo...

Gość Marko Polo
Odbierałem dziś bilety i okazało sie, ze wcale nie trzeba sie rejestrować. Bilety dają każdemu, kto powie, że jest klientem neo. Przy mniejakiś facet z dziećmi na spontanie odebrał, nie wiedząc 5 minut wczesniej wogóle o co chodzi