Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Tu wklejamy zdjęcia naszych pierścionków zaręczynowych i obraczek.

Polecane posty

Gość ewh
P.S MÓJ BYL NA PEWNO JESZCZE TAŃSZY, BO NARZECZONY DOSTAL RABAT U MOJEJ CIOCI

Gość ewh - no rzeczywiście
nie masz sie czym pochwalic

Gość gdyj
własnie ze ma! mi sie bardzo podoba...:) lubie prosta i skromna biżuterie...sama chcialabym taki własnie pierscionek:) szczescia Wam zycze kobietki:)

Gość santi_23
a to mój. Ps. Już wcześniej wklejałam ale chyba został npoprzedniej stronce:-D http://krecik.net/~mary/PICT0017.jpg

Gość jaaaaaaaa
Na którym palcu się nosi pierścionek zaręczynowy??

Gość jaaaaaaaa
juz wiem - serdeczny palec lewej reki :)

Gość bardzo ładny....

Gość poranek wrześniowy
dziękuję obecny narzeczony zna mój gust, i jestm mu za to wdzięczna bo bardzo go(pierścionek)lubie jest bardzo wygodny i nie banalny

Gość na świecie nosi sie na lewej
ręce w Polsce na prawej...

Gość do niewolnica
ale ten pierścionek jest brzydki i odpustowy:o A brylanciki maleńkie....:o Zdecydowanie najładniejszy jest ten pierwszy, z jednym, porządnym brylantem, prosty, wklejony przez "mój pierścionek".

Gość mala zolzunia
ja dostałam od narzyczonego pierscionek zareczynowy z trawy ;/ dopiero po 20 latach sprawił mi pierscionek zareczynowy, z cyrkonii jak bylismy juz biednymi studentami. niedawno dostałam wymarzony diament, ale ślubu i tak nie planujemy..kochamy być narzyczonymi, bo jestesmy już nimi 25 lat :D

Gość mala zolzunia
narzeczonego oczywiscie :)

Gość wszystko fajnie ale to co
zoatalo wklejone jakow wielki brylant to cyrkonia o brylantowym szlifie :D:D:D:D:D

Gość do jasnej cholery
do cholery jasnej ;/ czy wyście pogłupiały totalnie i co się teraz będziecie asić bo ta ma za 1000 a ta ma za 14000 ?? debilne jesteście no i autorka topiku ;/ która ma zamiast mózgu siano i trociny :/ beznadziejnie się zachowujecie przechwalając się ;/ a co z miłością uczuciami ?? pomyślałycie którą z WAS NA PRZYKŁAD ZDRADZIŁ MĄŻ LUB NARZECZONY ?? KTÓRĄ Z WAS KOCHA ?? I CZY KOCHACIE GO ZA PIENIĄDZE KTÓRE PRZEZNACZYŁ NA PIERŚCIONEK ?? CZY KOCHACIE GO ZA JEGO SERCE I UROK ?? NIENAWIDZE TYCH PUSTYCH PANIENEK ;/

Gość azjatka.
zrobiłam ze złotka pierścionek i chłopak go wziął i włozył na palec, czy to nie wazne jest czy ważne?

Gość tyś się nażara bani albo co
a ja do ku..rwy nędzy zrobiłam z papierka PO CUKIERKU I NAŁOŻYŁ SE GO NA PENI#SA :/ CO ZA DEBILNE PUSTE IDIOTKI TU SIEDZĄ ?? :/

Gość zazdrosnicy
widze że niekórzy tutaj (mówię o tych co wyzywaja dziewczyny od idiotek)są poprostu zazdrośni i juz!!!!!!!bo pewnie nie dostali i nie doatana takich cudeniek jak wy....:):)

Gość kuuuuuuurde
jak był tu niedawno temat kolesia, który niby to pytał się o rady w sprawie pierścionka zaręczynowego dla jego dziewczyny a obok jego propozycji ceny dochodziły do 5 lub 8 tys to nikt nie miał nic przeciwko. Koleś chciał się pochwalić ile to zarabia i na co go stać i tyle. A tutaj pokazało kilka dziewczyn swoje pierścionki i już wielkie halo. Tylko nie wiem co was tak irytuje? Wkurzające. Jestem dawno po zaręczynach i też wkleiłam swój pierścionek a chętnie pooglądam sobie inne. A powód prosty: lubię oglądać biżuterię:-) I jak widać nie jestem zazdrosna. A te negatywne komentarze to z całą pewnością piszą dziewczyny, które albo są niezadowolone z zaręczyn albo czekają na tę chwilę a ona nie nadchodzi. Tylko nie wiem czemu aż taka złośliwość. Nie chcecie oglądać pierścionków to nie wchodźcie tu i nie komentujcie. Dlaczego niny nie wolno takiego tematu tu zamieśćić? nie rozumiem.

Gość popieram gorąco
przedmówczynię:-)

Gość do niewolnicy- mADZIA
masz śliczny pierścionek! wszystkie są śliczne a jak ktos pisze że brzydkie to zazdrości że nie ma im kto kupić takich hehehe ZARĘCZONE !!! GŁOWA DO GÓRY