Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka23

propozycje wspanialych miejscowosci

Polecane posty

Gość turystka23

Czesc wszystkim. W przyszlym roku chce razem z mezem zrobic niespodzianke mamie i tesciowej i pragniemy zabrac je na jakas wycieczke.Myslimy o krajach z palmami i zlocistym piaskiem,wypoczynku nad morzem, z niezapomnianymi widokami... Jesli ktos z was byl na takiej podrozy, goraco prosze o jakies porady, informacje cenowe, atrakcje itd... Juz teraz chcialabym zebrac jak najwiecej wiadomosci o pieknych miejscach do zwiedzenia, poniewaz chcialabym , aby to byla "wycieczka zycia" naszych mam:DD A jak narazie to nie mam pomyslu.. Juz z gory dziekuje za jakiekolwiek porady i pomysly:DDD

Gość turystka23
do 3 tysiecy zlotych za osobe, w tym cena biletu(najlepiej samolotem) , hotel chocby z czesciowym wyzywieniem, no i konieczniie kraj zagraniczny z pieknymi widokami , plaza itd..., czyzby moje wymagania byly za wysokie za taka cene? za czesto nie jezdze na wycieczki:(

Gość turystka23
Hej ludzie, czy juz nikt z was nie wyjezdza na wczasy? :D Prosze o wiecej propozycji.

Gość polskie morze

Gość wyspy kanaryjskie
albo Grecja

Gość turystka23
Tak tak , tylko czekalam na takie wypowiedzi typu " a ty myslisz ze wszystkich stac? " Bez przesady, sami dlugo zbieralismy na te wycieczke, bo chcemy zrobic prezent naszym kochanym mamom. Bez wyrzeczen, nie ma pozniej przyjemnosci:)

korsyka - ale zachodnie zdaje sie wybrzeze - skaliste - przecudnie po prostu. kapadocja w turcji. ale korsyka jest piekna. boniffacio albo porto vechio (nie wiem czy dobrze pisze); naprawde warto zobaczyc.