Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dynastia

młde mamy, która znalazła właśnie... PRACE !

Polecane posty

WITAM ,zadałam to pytanie, ponieważ jestem ciekawa jak potoczyły sie wasze losy zawodowe po urlopie macieżyńskim, czy nadal bedziecie pracowały tam gdzie wczesniej i macie do czego wrazac, czy szukacie nowej pracy. czy szukając pracy, pracodawca pytał was czy macie dziecko i kiedy sie dowiedził ze macie malutkie dziecko, poprostu to główny powód tego ze niedostałyscie pracy(poniewaz jestescie mało dyspozycyjne).... pozdrawiam.🌻

Gość klara 82
noooooooooooooo

Gość klara 82
noooooooooooooo

klara nie pytam bezdzietnych tylko matki ktore mają dzieci, masz dziecko wypoweidz sie nie masz....to chodz mądrze odpowiedz

Gość O super
Wszystko tu na ten temat? Czy to koniec rozmowy?

Gość mediagirl
Ja po macierzyńskim nie miałam pracy, ale właściwie od razu znalazłam. Moja sytuacja jest nietypowa, bo w domu z dzieckiem został jego tata, który ma coś na kształt wychowawczego, a ja pracowałam i pracuję. Mój pracodawca nie wiedział że mam dziecko, bo w moim zawodzie zazwyczaj są umowy o dzieło czyli zero socjala, nad czym z resztą ubolewam. Pozdrawiam

jestem nauczycielką, wróciłam po macierzyńskim do pracy, wszystko jest niby ok, ale mam mniej godzin niz miałam, wychowawstwo tez mi zabrali(z tego akurat sie ciesze) i w ogóle jakos dziwnie sie teraz czuje w mojej szkole, mam wrazenie ze mi patrza na rece, czy sobie poradze. Chociaż to niby budżetówka i wydawac by sie mogło, ze wszystko powinno być w porządku. A może to ja jestem przewrażliwiona.

własnie czemu tak jest ze kobiety w tym chorym kraju maja przekichane, a to my przeciez rodzimy dzieci, i na nas spoczywa ich trud wychowania............a pracy nikt nam nie chce zaoferowac...bo zaraz ciaza a po ciazy jak masz małe dziecko to jeszcze gorzej bo jestes mało dyspozycyjna....i co wybrac bo ja nie wiem