jabłko 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 aha zapomnialam biore harmoment i własnie nieiwem wogole czy mzoan cos jesc wogole?? pzrzed tym po tym to tak normalnie bo neiwiem aha i czy ktos sądzi o tych tabletkach że są złe odp:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 harmonet chyba co????!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 A ten twój armoment to na co jest? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nex Napisano Wrzesień 15, 2006 na bol zeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 Harmoment mialo być....h mi ucieklo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 Aaaaa....to dobrze wiedzieć!! Bo ja znam tylko harmonet,ale to tabletki anty są :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 no wlasnie ja biore od 3 lat ale harmonet!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 tiffani ,ja też...od chyba 4 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 a masz zamiar robic przerwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 kiedyś pewnie będzie trzeba :( na razie to w sierpniu bylam u gina,po badaniu powiedzial że wszystko ok a ponieważ to tabsy niskohormonowe to można je brać bez przerwy nawet przez 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 no wlasnie mi tez powiedzial ze jesli nie boli mnie watroba nie ma żylakow to nie ma potrzeby robenia przerwy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 może chodzimy do tego samego gina hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakte Napisano Wrzesień 15, 2006 a czy tabletki anty i zylaki sa w polaczeniu bardzo nie teges? bo pytałam sie połoznej ktora zapisywała mnie do gine a ona na to ze nie wie.Skoro ona nie wie to chba nie jest tak strasznie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne ze tak Napisano Wrzesień 15, 2006 jesli masz zylaki, badz ktos z rodziny ma, to raczej odradza sie branie tabletek anty:( A powiem wam takze, ze u mnie w rodzinie nie ma takich problemow, ja tez nie mialam, a po yasmin, (niby super pigulkach) mam pelno pajaczkow na nogach powylazily mi zylyl, i jeszcze mam taka plamke, chyba mi cos peklo:( Juz ich nie biore ale skutki sa straszne:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakte Napisano Wrzesień 15, 2006 ja juz mam skierowanie do przychodzi naczyniowej lekarka pierwszego kontaktu mowi ze beda wycinac jak nie bede mogla brac tabletek to chyba umre nic nie daje takiej pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakte Napisano Wrzesień 15, 2006 "jasne ze tak"lekarka ci zakazała?nie wiem boje sie isc do gine ( 8.10.) ale dla wlasnego dobra chyba ja o wszystki powadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wejdzcie i odpowieccie Napisano Wrzesień 15, 2006 Mam pytanie chcę wziąść tebsy w 5 dniu okresu bo wiem ze można zreszta na opakowaniu pisze ale pisze też ze trtzeba stosobać dodatkowe zabezpieczenie przez ile dni czy przez cały miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 pomylilo mi sie wiec odpowiedzcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 a wogole chche sie zapytac to od kiedy bede zabezpiecozne jezeli dzis jest moj 2 dzien okresu a ja od dzis zaczelam brac 1 raz w zyciu tabletki antykoncepcyjne?? wiec jak too:(?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach