Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trumtururum

no nie, czasu nie mam..

Polecane posty

Gość trumtururum

a siedzę i zamiast coś robić to zerkam co chwile na zegar i patrzę jak mi czas ucieka :O

Gość ...........___________________
Wzruszyła mnie twoja historia. Wypierdalaj.

Gość wcale nie
mi sie tez jakos dni skróciły, z niczym nie wyrabiam, jutro sobota a ja tyle roboty mam, teraz jestem tak zmeczona że nawet mi sie nie chce herbaty zrobic..

Gość trumtururum
to może kawę...ze 4 lampki coby jaśniej się zrobiło :D a ja chyba zegar odwrócę do ściany..a jak na niego znów spojrzę to pewnie 4 rano będzie :O

jeeejku, to tak jak jak--- siedzę tu, wciąż odświeżem, nic mnie nie interesuje jakoś specjalnie - a i tak siedzę i powtarzam sobie, za 15 min wezmę się do nauki, 😭

Gość trumtururum
opętana, czego się uczysz? cholera, ja miałam wstać dziś o 8 i ryc od rana...wstałam o 13 i dopiero zaczęłam coś robić :O mam lęka że hej :O

a kiedy masz egzamin ? jutro? bo ja dopiero za tydzień, ale w tyg. nie wyrobię się - czegokolwiek nauczyć : / - po do pracy jeszcze iść muszę...cały tydz. będę mieć stres na max. w moim przypadku to jez. obcy : /

Gość trumtururum
jutro...:O cholera, miałam się już pół roku temu bronić a mam matme zaległą (z lenistwa) I to z drugiego roku.Jutro zaliczenie a za tydzień egzam, jak nie bedzie zaliczenia to nie bedzie egzaminu...jak nie będzie egzaminu to obrona znów za pół roku :O do dupy z moim lenistwem :O

Gość rumiany Boluś
ma Pani ladna nóżke ! druga tez niczego sobie odpowiada Pani wyraznie zachwycona. to moze sie umowimy miedzy 11 a 12 - pada propozycja. a co ! Pan mysli , że jestem jakas stonoga - nerwowo reaguje Niewiasta!

ej, no to Tobie kop na zapęd jest potrzebny !!! a masz :O!!!! i do roboty, szkoda życia sie cofać : / ehm i kto to mówi :D dobra, idę po kawę i zabieram się do roboty :O Ty też !!!

Gość trumtururum
a bo ja mam jakies głupie wrażenie że mi to gibko pójdzie i tak zwklekam :D na egzaminy nigdy nie chodziłam bo były rano a ja na 8 nigdy nie wstanę ;) ten mam o 14 więc jest nadzieja ;) chyba ci zazdroszcze, że masz jeszcze tydzień :d choć tydzień temu ja też miałam :D

Gość trumtururum
bolus to może ja te nóżki scałkuję :D