Gość pytajacaaaa Napisano Wrzesień 15, 2006 Znacie moze jakis granatowy tusz do rzes? Ale taki naprawde granatwy ciemny, powiedzialabym nawet ze czerń złamany granatem? Bo ja wszystko oblukalam i wszedzie sa niebieskie. Mialam kiedy taki granowy ale przywieiony z USA, nie pamietam firmy ale i tak pewnie niedostepona w Polsce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie Jade Napisano Wrzesień 15, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddgey Napisano Wrzesień 16, 2006 ja Ci nie pomoge niestety bo nie wiem, ale jeśli mozna to chciałabym zapytać o tusz bakłażanowy, tj. taki trochę jak bardzo ciemny fiolet z ciemnym bordo... gdzie można dostać i jakiej firmy (miałam taki przywieziony z Anglii ale się skończył :-( a tu chodzę i pytam i nic!!!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxenkaa 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 nie wiem jak teraz z jakością tuszów z avonu ale kiedyś mialam granatowy( do oczu wrazliwych) i na rzesach bardzo ladnie wygladal,nie byla niebieski tylko taki ladny granat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach