Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_a

Czy zawsze po tabletkach sie tyje??

Polecane posty

Gość ja_a

jak to jest z tabletkami?? czy tyje sie ogolnie od nich czy po prostu jest wiekszy apetety?? chce zaczac 1 raz w zyciu brac tabletki i wlasnie boje sie przytycia... aha i jak zaczne brac to po ilu dniac zaczna dzialac??:)

Gość salaman
nie nie zawsze chyba ze ja jakas wyjatkowa jestem

nie tyje się od tabletek tylko właśnie tak jak piszesz od objadania się spowodowanego większym apetytem. jak ktoś ma w sobie troche dyscypliny to nie przytyje nawet po diane35. a co do działania to działają na 100% od pierwszej tabletki. co zresztą pisze na każdej ulotce.

Gość ja_a
dzieki za odp :)

Oj ja musze powiedziec coś o sobie! Zawsze byłam chudzinka, ważyłam dłuuuugie lata 49 kg, niestety podczas 6-miesięcznego brania DIANE35 przytyłam do 56kg ;O:O:O Byłam jakas taka opuchnięta wszedzie! Szczegolnie na twarzy :O Gdy odstawiłam w ciągu niecałego miesiąca powróciłam (prawie) do swojej wagi !!!!!!! A JADŁAM I JEM TYLE SAMO - ZATEM UWAŻAJCIE!!!!!!!!

Gość ja mam cilest...
i nie przytyłam wogóle, a nawet troszkę wyszczuplałam :) więc chyba nie ma reguły

Gość nie zawsze
schudłam 4 kg biorąc jeanine.

Gość buahahahaha
tabletki zatrzymują wodę w organizmie dlatego czułąś się opuchnięta. ale niemożlwie że przytyłaś od samych w sobie hormonów. przytyłaś bo sie objadałaś jak świnia i zwalałaś winę na pigułki. żałosne:o

yasmin nie zatrzymuje wody w organizmie. ja po nich w ogole nie przytyłam