Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnnnnaaaa

moj typ faceta

Polecane posty

Gość ninnnnnaaaa

Jak bylam mala strasznie mi sie podobal aktor Robert Redford a potem wycinalam jako nastolatka jgo zdjecia. Mam teraz 29 lat i na pewno w ogole bym sobie tego nie przypomniala gdyby nie to ze spotkalam dwa tygodnie kogos kto podobnie wyglada...Nie ma on blond wlosow ale podobny usmiech , rysy itp... Ja sie chyba doslownie zakochalam i czy myslicie ze nas typ faceta to oznacza ze tak wyglada nasza druga polowka? Ten facet ktorego spotkalam prawie mi sie oswiadczyl na pierwszej randce ...

hmm...w moim przypadku jest tak, że faktycznie jestem z meżczyzna ktory jest w 100% w moim typie :) wysoki brunet, dobrze zbudowany o boskim usmiechu i glebokim spojrzeniu ;)

Gość ninnnnnaaaa
a bylas kiedys z kims kto nie w twoim typie?

tak, bylam kiedys z calkowitym przeciwienstwem mojego typu ;) hmm, bylam zakochana ale powiem szczerze z wyg;adu mi sie podobal, mimo to bylismy razem, jednak zwiazek sie rozpadl i nie zaluje, bo to nie byla ani milosc, ani mojego zycia ;)

mialo byc - z wygladu mi sie nie podobal, tak szczerze mowiac to na poczatku wydawalo mi sie ze mi sie podoba, ale potem to juz ani troche :o

Gość ninnnnnaaaa
ale typ faceta-czy to nie zakodowana informacja jak wyglada nasza polwka

nie wiem, nie umiem odpowiedziec na Twoja pytanie, natomiast teraz w obecnym zwiazku czuje, że nic bym w nim nie chciala zmienic, ani w wygladzie, ani w charakterze - tak, czuje ze jest moja druga polowka :) jestesmy do siebie bardzo podobni pod wieloma wzgledami

Gość hmmmmmhm
mój typ to wysoki brunet, brązowe oczy, dobrze zbudowany(czyli nie napakowany;)) mam tak od dziecka, a zakochana jestem w jasnym szatynie z niebieskimi oczami o niezbyt interesujacej sylwetce :) nie zamieniłabym go na nikogo innego! gdyby tylko był mój... :( zatem nie zgadzam się z Twoją teza, ale może się myle :)

Gość Sa wartosciowe - np ja P
ale koles, czy ty bys dawal szanse dziewczynie ktora by ci KOMPLETNIE nie podobala? mi np nie podoba sie typowy przystojny facet wg wiekszosci, a misiu z malusim brzusiem zeby mozna sie bylo do niego przytulic, niedogolony itd a nie wygolony doslownie wszedzie i chodzacy na silownie napakowany lansus. :P

Gość hmmmmmhm
Stańczyk nie przesadzaj dałabym wszystko żeby byc z tą moją pokraką :) typ to rzecz gustu, do tej pory nie spotykałam sie ani razu z żadnym facetem w moim typie, a jednak bywałam szczęśliwa z nimi.

Gość hmmmmmhm
zastanawiam sie czy czytasz to co piszę... :)

tylko najwięksi głupcy twierdzą, że wygląd nie ma wogóle znaczenia. Wygląd ma znaczenie, intelekt ma znaczenie, dopasowanie ma znaczenie. Być z kimś, dla samego bycia z kimś to... brak mi słow. Wygląd ma znaczenie, bo nie potrafiłbym namiętnie całować dziewczyny, któa ma czarne zęby od próchnicy, śmierdzącą i brudną. Nie potrafiłbym uwodzić kobiety, która wogóle mi się nie podoba, z która sam kontakt fizyczny jest odrzuceniem. Nie miałbym siły poznawać jej wnętrza, gdyby nie dbała o siebie.

Gość hmmmmmhm
wygląd ma ogromne znaczenie. gdybym poznała go realu to pewnie nie zwróciłabym faktycznie na niego uwagi... :) ale poznalismy sie przez internet i zdażyłam wcześniej go polubic dlatego wolę zawierac przyjaźnie via net , bo mało kto mi odpowiada, jesli chodzi o wygląd :D

moim niemozliwym do zdobycia typem faceta jest wentworth miller. a mozliwym to moj maz

Gość hmmmmmhm
wygląd co innego, higiena co innego

Gość ale wpływa na wygląd

Gość hmmmmmhm
myslałam że rozmawiamy o typie urody :P

Gość ninnnnnaaaa
ja nie wierzylam w ten typ ale jak spotkalam go to mi serce zabilo...' i to nie wszystko-jemu tez dzwoni do mnie kadego dnia od tego czasu i mnie sie wydaje ze to moj przyszly maz wiec zastanawiam sie czy my byc moze wiemy jak wyglada nasza druga polowka-tak instynktownie-

Gość hmmmmmhm
Stańczyk ---> nie jestem pusta lafiryndą nadal chyba nie skupiasz sie na tym co czytasz:P