Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy test

KIEDY POWINNO SIĘ ROBIĆ TEST CIĄŻOWY?????

Polecane posty

Gość kiedy test

czy jeżeli biore tabletki antykoncepcyjne to moze wyjsc zły wynik??? i jaki??? bo miałam dziwną sytuacje....biore tabsy skonczyłam 4 opakowanie ale pod koniec dostałam najpierw plamien a potem jakby okres ...w 7 dniowej przerwie miałam znacznie mniej krwawienia i własciwie juz nic nie mam.....a powinnam miec okres do niedzieli....teraz tak---- zrobiłam test jak mi sie juz to krwawienie skonczyło w tej 7 dniowej przerwie...czy wynik jest wiarygodny????uzywamy jeszcze gumek

Gość kiedy test
pomózcie:(

według mnie wszystko jest ok., okres- jeśli dobrze zrozumiałam- powinnaś dostać jutro, więc proszę nie panikować; testy najlepiej wykonywać począwszy od dnia, w którym miała wystąpić miesiączka... jednak są takie, które wykrywają ciażę już sześć dni po mniemanym zapłodnieniu. póki co główka do góry, czekaj cierpliwie i bez nerwów, bo to nagorszy wróg miesiączki, wiem co mówię ;)

Gość kiedy test
:(

Gość kiedy test
nie , nie:( okres powinnam dostac w srode tą, która była....czyli 13.09 a krwawienia miałam juz gdzies od 3.09( wtedy brałam jeszcze tabletki) 10.09 wziełam ostatnią tabletke nadal krwawiłam i od 11.09 było juz tego o wele mniej a 14.09 juz nic nie miałam:( nie rozumiem tego:(

test w tym momencie byłby wiarygodny na tyle, ile nas zapewniają czyli 99 % z haczykiem, dodam (a pewnie już o tym wiesz), że najlepiej wykonywać go z samego rana... jeśli okres nie pojawi się do piątku (w tym czasie bez paniki) przejdź się do ginekologa... może organizm nie toleruje tych tabletek i bez sensu się martwisz...

Gość kiedy test
ale jak sie ma pojawic jak ja w poniedziałek biore juz nastepne opakowanie tabletek???? juz sie nakrwawiłam pod koniec tamtego opakowania i troszke w czasie przerwy:(

no to może tamten \"niby- okres\" był normalną miesiączką, a tabletki ci go wyregluwaly na swój sposób ?

Gość kiedy test
jak wyregulowały??? wczesniej jak je brałam było wszystko normalnie tzn konczyłam w iedziele okres dostawałam w srode w nastepna niedziele juz nic nie miałam i od poniedziałku kolejne opakowanie a tu jakies krwawienie jak jeszcze biore tabletki a jak mam przerwe 7 dniowa to prawie nie ma:(

szczerze mówiąc tak chaotycznie piszesz, że niewiele z tego rozumiem :P po weekendzie odwiedź ginekologa, każde krwawienie świadczy o tym, że cos jest nie tak o ile nie jest normalnym okresem

Gość kiedy test
noooo moze chaotycznie :(nie wiem jak juz to wytłumaczyc.....mniejsza z tym...ale test ciążowy zrobiony w czasie 7 dniowej przerwy ale juz po krwawieniu jest wiarygodny??? i chyba mało prawdopodobna jest ciąża przy tzbletkach antykoncepcyjnych i stosowaniu prezerwatywy??

no jasne, na pewno ciąża nie wchodzi w grę- obawiałabym sie raczej reakcją na tabsy ;)

Gość SIKSA24
w sumie szanse są zerowe.ale jak powiedział mój ginekolog: stuprocentowa może być herbata ale nie antykoncepcja.zawsze te 0, 1% jest możliwości.ale to już jest straszny pech.moim skromnym zdaniem to nawet nie ma szans żeby test wtszedł pozytywnie.przy braniu tabl. anty. nie ma owulacji.a jak nie ma jajeczka nie bobaska.trzymaj się

Gość a nie pomyslalas ze to wina
tabletek???? tez biore anty i przez pierwsze 3 opakowania bylo spoko a nagle w polowie 4 opakowania dostalam plamien a moglas odrazu isc do ginekologa -to bys nie krwawila tyle i bys nie pqanikowala, ja poszlam odrazu na drugi dzien przypisal mi tab na krwawienie i odrazu przestalo.a to ze plamisz oznacza ze tab nie sa dla Ciebie , organizm je odrzuca ale to nie znaczy ze one nie dzialaly to poprostu skutki uboczne i ja po tym plamieniu postanowilam zmienic tabletki.

Gość kiedy test
ale ja byłam u gina jak tylko miałam plamienia nic nie przepisała powiedziała ze to normalne i ze zobaczymy jak to bedzie podczas piątego opakowania:( ide do niej w poniedziałek i powiem co i jak

plamienie jest normalne przy 1 opakowaniu ale nie juz przy 4 opakowaniu. mi odrazu gin zalecil zmiae tab bo jesli po 3 opakowaniach organizm sie nie przyzwyczail to trzeba zmienic-4 opakowanie to juz za dlugo

i zalezy u jakiego gin bylas -jak w przychodni to normalne ze Cie splawili, ja poszlam do prywatnego to odrazu mi wytlumaczyl co i jak

Gość kiedy test
tyle to ja tez wiem:( ale co mam zrobic jak mi tak kazała i uspokajała ze wszystko jest dobrze:( tyle ze z plamien zrobiło sie krwawienie dosyc spore jak przy okresie a jak zrobiłam przerwe 7 dniową to sie zmniejszyło i juz nic nie mam :( poza tym mam zawroty głowy i bóle zołądka jakies takie nudności czego nie miałam przedtem...internista stwierdził ze to zatrucie ale zeby tak 2 tygodnie???? boje sie ciązy ale przeciez biore anty i prezerwatywy uzywamy wiec chyba to nie to????

Gość kiedy test
nie stac mnie zeby tak latac do prywatnego lekarza:(

Gość kiedy test
czy jak mam tą 7 dniową przerwe to tez jek sa zle dobrane tabletki to moge miec te zawroty głowy i bóle żołądka????????