Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

pierwszy raz na ogólnym....

Polecane posty

błąd?? raczej nie. myślę, że tutaj dużo krzykaczy pomarańczowych, bo muszą gdzieś napięcie rozładować, ale się ich nie boję ;) tylko jakoś tak ciekawych topików brak :) Iryssa, ja się nudzę, nie tęksnię za Tobą , bo Ciebie nie znam :)

shorty, bywam tu często, póki co nie wypaczyło mi nic ;) nie zostawię stańczyka, a może zostawię, ale póki tu siedzi, to będę gówniarza traktował tak jak na to zasługuje oczywiście, że się nie zabije, ale szantażuje gówniarz jeden tym ludzi. a ja liczyłem na trochę odwagi z jego strony gówniarz ma problemy ze sobą, obraża ludzi, ale tak naprawdę sam siebie pogrąża w swoim życiu :O

huh? :o on sie nie zabija i nie szantazuje nikogo, o czym ty mowisz :o kazdy ma momenty zalamania :classic_cool: nawet ja :D

włacha, mial sie zabic 11 wrzesnia a mamy juz 16. i zyje :D zarcik taki, zenujacy ale zawsze...

shorty, swoje wiem, wszędzie nie jestem, jak i Ty wszędzie nie jesteś na innych topikach. ja go tylko z drugiej strony ponzałem, każdy ma prawo do swojego zdania, Twoje szanuje, moja też uszanuj :) ale nie o stańczyku chcę tu rozmawiać coś na ogólnym się dzieje, czy nie? ;) a Ciebie shorty to wszędzie widać ;)

stańczyk, wiem że to żarty, ale takie żarty to tylko gówniarze traktują jako dobrą zabawę. nie dyskutuję z Tobą

bo ja jak juz sie pojawiam to niczego nie omijam :classic_cool: no dobra, wiedz sobie swoje wobec tego, juz sie nie wtracam.

ale ja nie mam zamiaru kłocić się tu o stańczyka. swoje wiem, uważam że to gówniarz i jeszcze nie ponzał życia i tyle. co z nim zrobi już mnie nie obchodzi :) miłego dnia życzę :)

ja też się witam ;) stańczyk, jesteś infantylny, ale każdy z nas ma coś z dziecka. Ty jednak już przesadzasz. masz 24 lata, a zachwujesz się jak 14 nastolatek w okresie dojrzewania. dorośnij chłopie, bo nigdy nie znajdziesz dziewczyny. po tygodniu każda Cię rzuci, bo z Tobą na dłuższą metę się nie wyrzyma. nie poradzisz sobie w życiu, jak będziesz się cały czas użalał. niektórzy w Twoim wieku mają już rodziny pozakładane, a Tobie współczuję. nie znasz życia, zamknięty w 4 ścianach, pewnie mieszkasz z rodzicami, pod nos wszystko podstawione. gdyby życie rzuciło Cię na głęboką wodę, utoniesz przy pierwszej fali

juhyeter (sorry ze to powiem ale chu** to brzmi :D) - tylko widzisz my nie wiemy jaki on jest naprawde, kto wie czy np nie jest jakims maczo zarywajacym wszystko co sie rusza, a na kafe dla jaj gra taka mizerotę. na dobra sprawe nikt jego foty nie widzial, on sam sie nad soba uzala nie pozwalajac nikomu potwierdzic powodu tego uzalania :D brzydal bez urazy - to co napisalam tyczy sie wszystkich kafeterian bo jestesmy tu anonimowi i kazdy moze grac kogo chce.

shorty mój nick to spontaniczny odruch moich palców na klawiaturze ;) pewnie, że brzmi idiotycznie, ale jak zostało wymyślne, tak zostało potwierdzone ;) pewnie, że tu każdy jest anonimowy, i pewnie gramy kogoś kim nie jesteśmy. ale stańczyk przesadza, sam sobie wmawia, jaki to On jest pokrzywdzony i żałosny, a od takich afirmacji niedaleka droga do depresji i niskiego poczucia wartości. ja nie będę go pocieszał, ani usprawiedliwiał, bo ma to co chce. jest żałosny i sam jeśli tego nie zmieni, to nic mu nie pomoże.

a ja obstawiam za tym ze on ma tu po prostu taki image, zalosnego brzydala. w rzeczywistosci pewnie po prostu jest niesmialy i nie trafil na kogos kto chcialby pod ta niesmialosc \"wejsc\" :D

o nie! zaprzeczam i tupię nogą ;) nie jestem pesymistą, raczej optymistą, ale racjonalnie potrafię ocenić sytuację, i jeśli coś ewidentnie wydaje mi się białe, to nie szukam innych odcieni ;)

no ale przeciez na logike biorac - nie znasz go tak jak ja go nie znam. skad wiedziec ktora wersja jest bardziej racjonalna :D zreszta, to nie moj problem, ja do niego nic nie mam.

Ja to w ogóle nie w temacie jestem! Mało tu bywam i nie kojarzę, kto jest kto i skąd się wział. Jedynie wiem jak Shorty wygląda bo fotkę pokazała :)

no tak, ale staram się trochę ocenić go. może to źle, ale taki już jestem :) ja do niego też nic nie mam, traktuję go jak innych kafeteriuszy. ale jeśli facet nie potrafi (mimo że to jakaś tam kreacja) szanować ludzi na kafe, zwracać się kulturalnie do kobiet,nie obrażać, to w realu też chyba tego nie potrafi. a tak niech sobie jest, mogę z nim podyskutować, ale jak jest normalny ;)

loża_szyderców witaj :) ja też tutaj mało kogo znam, tylko kojarzę tych uzależnionych ;)