Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

campanulka

JAKI SPECYFIK NAJLEPSZY NA NADMIERNA POTLIWOSC?

Polecane posty

Mam problem, strasznie sie poce i nie wiem, ktory dezodorant jest najlepszy.Probowalam juz chyba wszystkiego!Moze cos z apteki?Pomozcie!!! Pozdrawiam...

Gość pod pachy uzywam antidral
ale dzieki niemu bardziej zaczelam pocic sie na plecach :O antidral na plecy nie dziala i sama juz nie wiem co mam na nie uzywac :O

http://www.allegro.pl/item126549468_etiaxil_antyperspirant_normal_pewny_sprzedawca.html słyszałam bardzo dobre opinie na temat tego produktu. jest jeszcze coś takiego jak dezodorant mineralny(wygląda jak bryła soli) i też ma dużą skuteczność niestety nazwy ani producenta nie pamietam , widziałam to w Berlinie...ale może jest w naszych sklepach.

Gość mika111
etiaxil- jak dla mnie jest on konkurencyjny

Gość duka
Etiaxil -super, antidral taki soboe.TEn mineralny jets u nas w sklepach,nazywa siechyba super-deo:-)

etaixil na allegro kosztuje 38 zł+ koszty przesyłki powinien też być dostępny w aptekach...sama nie wiem,bo nie stosuję,ale jak się dobrze rozejrzysz,to pewnie w jakimś sklepie go upolujesz:-) pozdrawiam:-D

Gość antidral
antidral jest dobry i tani. juz po pierwszym uzyciu moj problem z poceniem sie skończył :) Teraz moge swobodnie nosic ocisłe bluzki i nawet w stresującej sytuacji nie ma ani kropli potu. :)))

Gość medicin
ja kupowalam anditral w aptece zaplacilam niecale 10 zl

Gość antidral
Ja kupowałam za 12zł, ale ten dezodorant stracza na dobrych kilka miesiecy bo uzywa sie go poczatkowo co jakies 3 dni, a potem to juz tylko raz na tydzien. Ja stosuje go na noc i naprawde jest rewelacyjny. Wprawdzie troche swedzi, wiec lepiej nakładac go na noc i przespac to nieprzyjemne uczucie, ale skutecznosc 100%. Warto!!! Kiedys nadmierna potliwosc była moim koszmarem, a teraz i ładnie pachne i nie ma sladów na ubraniach i czuje sie po prostu super :) Zadne zwykle dezodoranty ze sklepow nie sa skuteczne przy nadmiernej potliwosci. Po uzyciu antidrala mozna je stosowac na codzien i jest ok, ale bez niego to tylko wyrzucone pieniadze. Pozdrawiam :)

Gość Używam Etiaxilu
i stwierdzam że jest naprawdę super!!! Co prawda jest stosunkowo drogi (w aptece ok 50zł) ale naprawdę się opłaca i wystarcza na ok 7 m-cy. Początkowa stosowałam tak jak piszą w instrukcji ale później gdy nadmierna potliwość znikła to raz na tydzień lub raz na półtora tygodnia na noc. Są dwa rodzaje dla cery normalnej i dla wrażliwej, ten dla normalnej w moim przypadku działa lepiej bo nie czuję wtedy nawet "zapachu" potu. Jest po prostu rewelacyjny!!! W końcu nie mam mokrych bluzek pod pachami! A przedtem lekka trema lub mały wnerw i miałam mokre plamy! Teraz w aptece polecona mi antidral, na który skusiłam sie przez cenę - 13,60zł - nie jest zły ale nie tak dobry jak etiaxil. Co prawda też się nie pocę ale myślę, że głównie spowodowała to kuracja ETIAXILEM.

Gość dziewczyneczka
unikaj soli! Wręcz wcale nie sól! To powinno coś dać..:)

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość gość
Czesc chcialam Wam powiedziec jak bylo u mnie Juz miałam sie decydowac na zabieg ale jeszcze poczekałam i kupilam z allegro domowej roboty urzadzenie do jonoforezy i chociaż za bardzo nie wierze w takie wynalazki to mimo wszystko zdecydowalam sie na zakup bo koszt w sumie (niewielki 99zł czy jakos tak). O dziwo pocenie znikło całkowicie juz po 7 dniach, a wrecz teraz szukam jakiegos kremu nawilzajacego. Tak wiec polecam moze komus tez pomoze