Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos pomoze

Mam 26 lat

Polecane posty

hm, pewne małe podobieństwa do Collina zauważam u siebie (małe!) :D ale ogólnie raczej nie jestem w tym typie :p

ale to ze Colin mi sie podoba nie znaczy ze tylko tacy faceci mi sie podobaja :D on ma cos w sobie fajnego po prostu, luzackiego i w ogole, kolor wlosow albo oczu nie ma tu znaczenia :classic_cool:

bo troche sie liczy, ale to nie jest glowny powod dlaczego chce byc z danym facetem albo dlaczego mi sie podoba. ma miec to cos i tyle.

moja miloscia przez rok byl blondyn o niebieskich oczach :D nie ma reguly

hmm, nie pamietam dokladnie ale nie byl wiele wyzszy, nie lubie facetow tyczek, czuje sie przy nich jak krasnal.

facet tyczka przy moim wzroscie to jakies 185 wzwyz :D ale jak ma np 175 to mi nie przeszkadza, mojego wzrostu tez moze byc, i tak chodze w Najaczach, nie w obcasach :D

dobra to przyjmijmy wersje ze optymalny wzrost do 175-180, co nie znaczy ze jak ma mniej czy wiecej jest skreslony, jasne?

nie, to byl ten temat, post z godz. 15:18, pisalem jako Yyyrek 2 :p p.s. shorty = szi ze laki .... lol lol :D:D p.s.2. Izunia!! ja mam 178 cm! :D

Gość mallax
tez jestem sama,ale ja moglbym byc z niesmialaym ALE musi byc pozytywnie nastawiony zadne tam---bardzo trudno znalezc dziewczne,i narzekanie.Moze byc calkiem samotny ale ze szczerym usmiechem na twarzy gdy mowi o swoim wygladzie i charakterze

kurde brzydal przeciez nie oczekuj ode mnie wypowiedzi \"moze byc pryszczaty miec 150 cm wzrostu i wazyc 120 kg\", przeciez ty tez oczekujesz od dziewczyny chocby przyzwoitego wygladu no daj spokoj :o a do pustakow patrzacych jedynie na wyglad sie nie zaliczam, zaufaj mi.

Gość do moze ktos pomoze
a w Londynie to chyba wielu jest samotnych facetów Z Polski????

Gość troche jest

Gość hajnalka
A byles moze u psychologa?

Gość nie pojde do psychologa
wiem co mi dolega chociaz nie do konca - jest to chorobliwa niesmialosc, a moze nawet lek przed kobietami ( gynofobia ??? )- jesli do mnie jakas przybia a ja nic

Gość hajnalka
No dobra, ale lek przed kobietami i chorobliwa niesmialosc to sie kwalifikuje do psychologa. Sama swiadomosc co Ci dolega nie pomoze Ci.

Gość ja jednak nie pojde
nie chce sie przed kim "wylewac"

Gość hajnalka
Ja mam dokladnie to samo tylko ze boje sie facetow. No i ta niesmialosc. Ale chyba nie znajde kogos, jesli nie pojde do psych - taka jest prawda. Wczesniej czy pozniej wyladuje na kozetce:O

Gość hajnalka
Ja tez szukalam pomocy na kafe. niestety nie znalazlam:O

Gość taka tam
tez mam 26 lat, i tez mialam problem z niesmialoscia ale to bylo gluwnie w szkole zaruwno w podst. jak i w sredniej bylam przez to nielubiana i malo widoczna, swoja niesmialosc przelamalam glownie dzieki pracy w barze, musialam sobie dac rade z roznymi typami luedzi i to nierzadko silniejszymi i starszymi odemnie (najgorsi byli ci po niejednym kieliszku) wowczas odkrylam ze potrafie sobie poradzic prawie z karzdym klientem gdyz niebardzo mialam wybor poprostu musialam , okazalo sie ze gdy jestem otwarta na innego czlowieka (wewnetrznie oczywiscie , bez sprosnych podtekstow ) ludzie bardzo chetnie zemna rozmawiali a nawet sie zwiezali,potrafili przychodzic na cala moja nocke tylko po to by porozmawiac, fajne czasy to byly i juz nigdy nie bede niesmiala poprostu niesmialosc to strach ktory ma tylko wielkie oczy ...

Gość odnowa pomozcie