Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auć

Czy 3 w nocy to naprawde godzina diabla?

Polecane posty

Gość auć

wiecie dlaczego akurat ta a nie inna?

Gość jupitaaa
Nie masz co robić, tylko sie tak niezdrowo nakręcać?!

Gość przybiło mnie to
to prawda?? kiedys chyba pare miesiecy kazdej nocy budziałam sie dosłownie o 4.32!!!!!!

Gość auć
a po czym poznajesz ze ja sie nakrecam? Ja sie tylko pytam;)

Prawda. O 3-4 wybudzają się ludzie cierpiący z powodów depresji, nerwic, jakiś przygnębiających problemów itp. I najwięcej zgonów u chorych na serce ma miejsce między 3 a 6 rano.

Gość auć
stara panna z kotem- czyli to ma zwiazek tylko ze zdrowiem?? Kurde a ja myslalam ze to cos jak 12 w nocy kiedy duchy wychodza:P

Gość przybiło mnie to
no nie :/ u mnie to trwało najpierw 2miesiace - kazdą noc z rzedu 4.23!!!! To naprawde było meczące.. Potem przerwa.. i z powrotem przez 2 miesiące 4.23!!! Za kazdym razem o tej samej porze, nawet minuty sie zgadzały. :/ Teraz mineło. Spie spokojnie.

a mi sie wlasnie o 3-4 najlepiej spi ;p podobno mozna skakac mi po lozku a ja i tak sie nie obudze :D

Gość ja sie czesto budze
ok. 3 - 4, ale o 3;00 obudziłam sie tylko raz, w wieku 3 lat... do dzis sie boje tej godziny...

Gość przybiło mnie to
No ja tez zaczelam sie juz bać, wstawałam i nawet nie chcialam patrzec na zegarek bo wiedziałam co zobacze..

Oj, to ja biedna ;) bo często udaje mi się zasnąć dopiero o 4.nad ranem [ale to wina mojej pracy] Dzisiejszej nocy sprawdzę czy nie wyrasta mi diabielsi ogon i rogi ;) 🖐️

Gość moje dziecko
budzi sie zawsze o 3.24

Gość przybiło mnie to
No tak, ja już zaczełam sie modlić, ale przed snem bo naprawde to było straszne. Moze ta godzina cos znaczy?????

No, jak ktos woli wytłumaczenia mistyczne, to co ja ze swoja wiedzą z popularnonaukowego pisma mogę ;) Zawsze to romantyczniej mieć z diabłem do czynienia, niż mieć niski poziom hydrokortyzonu ;)

Gość przybiło mnie to
hahahhaa Poziom zatem mi sie wyrównał :D Ciekawe za jaka przyczyna.. :P

boisz sie tej godziny i podswiadomie sie o niej budzisz ;p tak czasem bywa ;) ja np zawsze budze sie 1-2minutki przed budzikiem bo podswiadomie boje sie ze zaspie;p

he :) wiecie co ja przezywałam po egzorcyzmach Emilly Rose? trzy dni bałam sie spać żeby sie czasem nie obudzić o 3:00 :P A po Boogeymanie chciałam kłódki na szafki zakładać lol2

no coś z tą podswiadomoscia musi byc ;) ja tez sie boje,ze zaspie i sie obudze zawsze minute przed budzikiem hihi

Nie kpij, bo poziom hormonów jest cykliczny dobowo, tak jak i temperatura ciała itp. Choruję na astmę i troche się tym interesowałam, bo nie wiem, czy wiesz, ale astmatycy najczęściej maja ataki w nocy, między 1 a 3, 4, gdy poziom tego hormonu jest najniższy w ciągu doby. Spytaj lekarza, o to ciśnienie, temperaturę i itp też.

z ta temperaturka to tez moze byc prawda ;p 2 latka temu przechodzilam bardzo ciezko angine ropna. cholerstwo nie chcialo sie ode mnie odczepic ;p pamietam ze przez caly dzien goraczkowalam a tak o 4 nad ranem budzilam sie zmarznieta i trzesaca sie z zimna. i tak przez 2 tygodnie :/

Z tym budzeniem się około 4 chorych na depresję to tez prawda, wystarczy podręcznik psychiatrii przejrzeć. Co nie oznacza, ze kazdy, kto się budzi o 4 ma depresję, wystarczy, że ma za tydzień klasówkę z matmy, albo pokłócił się z narzeczonym ;)

Gość auć
o depresji to i ja slyszlalam ale ja znam troche inna wersje- ze jak ni mozesz dlugo zasnac to masz nerwice, a jak zasniesz normalnie akle wczesnie (3-4rano) sie budzisz to masz depresje

Gość agacioraaa
moj synek budził sie swego czasu tak koło 3 ale jakos sie nie bałam:D ja tez wstaje przed budzikiem:P

Gość taka sobie forumowiczka
moje problemy równiez zaczęly się od obejrzenia Emily Rose , przez miesiac z rzedu - pobudka o 3. Pozniej jakies jazdy,ataki, nagle kołatania serca,pocenie się, straszliwe lęki, leki na uspokojenie. W koncu wizyta u psychiatry - stwierdzono u mnie nerwice lekową - mialam zapisane srodki antydepresyjne. Wpadalam w stany kataleptyczne. dopiero po kilku miesiacach sie uspokoiło. Chcociaz to wszystko dzialo sie w kwietniu - jesli spie sama- nie moge spac przy zgaszonym swietle. wszystko zaczęlo sie od tego filmu. na razie jest OK.

Gość wyrażenie warunkowe
wow

Gość blablablablabla
bleee

Gość kulna
ależ macie problemy