Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenka

bardzo dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość nenka

witam...ja jestem nenka a pisze w imieniu mojej kolezanki...ona ma chlopaka z ktorym jeszcze nie wspolzyla ale z tydzien temu on dotknal swoja sperme i wsadzi jej palec do pochwy...od kilku dni strasznie bola ja piersi i sa nwet obrzekniete....tylko taki objaw ma....bol piersi ma zawsze przed miesiaczka ale do niej ma jeszcze dwa tygodnie...czy mozliwe zeby ona byla w ciazy?a jesli to nie czego przyczyna jest ten bol....za pomoc dziekuje

twoja kolezanka (ze tak to okresle kafeteriansko) SCHIZUJE:) piersi nie rosną zaraz po zapłodnieniu a dopiero po dluzszym czasie bycia w ciazy - brzucha przeciez tez odrazu sie nie ma ;) mnie tez przed okresem bolą piersi ale to normalne ;) niech sie nie denerwuje bo jej sie okres spozni choc jezeli miala dni plodne to jakies tam szanse są :) ale myslcie pozytywnie

objawy ciąży pojawiają sie mniej wiecej 2 tygodnie po współrzyciu, jęśli doszło do zapłodnienia. Czasem objawy mogą nastąpić wcześniej. Przyczyną bólu piersi jest włąśnie zbliżająca sie miesiączka, może koleżanka dostani ją wcześniej (różnie bywa), także niekoniecznie oznacza ze jest ona w ciazy, ...ale na przyszłość radzę nie kombinować w taki sposób, Myślę,że wszystko będzie w porządku POZDRAWIAM

Gość nenka
no niestety miala dni plodne...

Gość ciaza jak nic

no tak Agnieszko ale przyznaj ,ze piersi i brzuch odrazu nie rosną ;) a przy ciazy wlasnie bolą z powodu tego ,ze rosna :D poza tym racja - lepiej sie zabezpieczac

Gość nenka
ale jej nigdy nie bolaly piersi dwa tygodnie przed miesiaczka..

Gość boli bo jest ciezarna

Jezeli ma takiego wielkiego schiza to sio do apteki , kup jej test i niech ona go zrobi ;) po co ma sie stresować?

wiesz mnie tez bola zawsze tydzien przed a ostatnio pobolewają około 2 tyg. przed ale mysle ,ze to poniekad wina owulacji bo fakt faktem odczuwam ból przy niej :O

Gość nenka
a mozliwy jest bol piersi dwa tygodnie przed okresem..?

Gość nenka
dziekuje lilly rose i agnieszko za pomoc..

Gość nenka
dziekuje za pomoc....POZDRAWIAM