Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam fajny charakter

KTO JESZCZE W DZISIEJSZYCH CZASACH ROBI SAM CIASTO DO PIZZY??

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
jaa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przybiło mnie to
ja tez, ale dzis to chyba nie mam komu :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dddgey
mój tato! mniam....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przybiło mnie to
kg??? o matko co to za wielka pizza bedzie ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Taki jeden typ z gdyni
Ja robię sam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Wyrobnica Rosatti
Dlaczego nie? 😭

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jajka??? Ło matko! Ciasto na pizze robi sie z maki, wody (najlepiej mineralnej), drożdży, szczypty cukru i soli.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ze
do ciasta na pizze nie dodaje sie zadnych jajek!woda maka drozdze sol i cukier.to wszystko...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ze
ej no wybaczcie jak zyje nie znam przepisu ktory mowilby o dodawaniu jajek do ciasta na pizze....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wloszka
zapominacie ze troszeczke oleju sie dodaje wtedy jest pycha :P:P:P:P:P:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja też robię sama ale jajka?? pierwsze słyszę a te kilo mąki to chyba na całą armię :) u mnie też tylko mąka woda drożdże (rozrabiam je z odrobinką ciepławego mleka) troszkę cukru i łyżka oliwy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kazdy robi inaczej...dzis beda z kilograma maki 2 duze blachy u jedna mniejszy a ta mniejsza pojdzie dla sasiadow ---...poza tym zawsze troche pizzy zostaje na 2 dzien,a na 5 osob taki kilogram to chyba nie powinien szokowac!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moj maz bierze szklanke maki, troche soli, troche oleju, paczke suchych drozdzy. Wszystko miksuje i lepi placek o srednicy 15-20cm.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×