Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilythegreat

czy tylko ja wracam od fryzjera wkurzona??

Polecane posty

Gość lilythegreat

juz nie chodzi o ciecie ale o modelowanie, zawsze po nim wracam zla do domu bo wygladamconajmniej dziwnie, wlasnie wrocilam od fryzjera bo niedlugo ide na slub i poprostu na glowie mam tragedie mimo ze tlumaczylam co chce, zaraz zabieram sie za poprawki lokowka ale chyba nie placi sie tyle kasy za to zeby miec zly humor! powiedzcie ze nie tylko ja tak mam.

Gość lilythegreat
no dzieki za wpisy przynajmniej wiem ze nie jestem sama:) a swoja droga chyba tez zaczne brac bez modelowania:)

:D Nie tylko ty tak masz :) Moja fryzjerka scina bardzo fajnie, ale uklada beznadziejnie. Babka ma jakis kompleks na punkcie kreconych wlosow (sama ma proste jak druty). Zawsze robi mi na glowie afro. Wygladam jakbym przez miesiac nie uzywala grzebienia :O Dlatego na wizyte u fryzjera zawsze zakladam jakis ciuch z kapturem, a potem przemykam sie do domu, myje wlosy i ukladam po swojemu :)

To chyba najlepsze wyjście. Ja też jak wracam od fryzjera to zazwychaj i tak myję głowę i robię wszystko po swojemu.

Zawsze po przyjściu od fryzjera, najpierw użalałam się nad sobą ze tak tragicznie wyglądam, a potem głowa pod kran. Jakiś czas temu znalazłam fryzjerkę która potrafi dobrze mnie zarówno obciąć jak i wymodelować włosy i zawsze wracam od niej wniebowzięta :D Normalnie szok po tylu latach niepowodzeń :P Grunt to trafić na dobrego fryzjera.

ja już od dawna tylko ścinam i nie modeluję, bo zawsze po modelowaniu przez fryzjera wyglądałam jak jakis przylizaniec :/

Gość lilythegreat
no ja tez zwykle myje zaraz po przyjsciu ale chyba jestem a raczej bylam glupia bo pzreciez ja za to modelowanie place ekstra ale pozniej mi glupio odpowiedziec na pytanie czy mi sie podoba : h.... pani wymodelowala!

Kiedyś byłam z kuzynką u fryzjera, praktykantka ułożyła jej włosy a la Jackie Kennedy - myślałam ze się popłacze ze śmiechu jak patrzałam na nią i na jej fryz :D

Gość lilythegreat
do fannta --> ja tez mimo ze mam geste wlosy to zawsze mi tak przylize ze wygladam jakbym sie uczesac nie umiala. mam nadzieje ze kiedys znajde dobra fryzjerke bo wyprobowalam chyba z 20:)

z praktykantkami też słyszałam różne historie i dlatego nigdy nie pozwalam żeby mi robiły włosy. Miałam tak 2 razy. Za pierwszym razem wyszłam z salonu, bo baba zaczęła się ze mną kłócić, a za drugim razem fryzjerka nie robiła problemu.

Gość jestem na nie
hej przylaczam sie do was czyli babeczek myjacych wlosy od razu po przyjsciu od fryzjera. a swoja droga to czy po ulozeniu np koka mozna powiedziec ze sie nie podoba i zazadac ponownego ulozenia??

nie sądzę, żeby ułożyli Ci na nowo, chyba, że podczas robienia zobaczysz, że coś jest nie tak i powiesz, żeby poprawiła.

mowie fryzjerce ze chce podciac troszeczke koncowki tak z 2cm a ta mi 7 jak nie ciachnie Oo do tego tak mi te wlosy ponakreca ze wygladam jak pudel ;D

Gość do amee
skąd ja to znam hehe ;) mówię, żeby tylko końce ścięła a ona, że przydałoby się z 5 cm na co ja- ok, a ona ścina 15 :( - masakra

hej,ja dlatego wogóle nie chodze do fryzjera bo kiedykolwiek bym nie poszłą zawsze wracam z płączem,co za kompetentne fryzjerki s w tym kraju?!to jest tragedia!od dwóch lat sama obcinam sobie włosy i moim zdaniem wyglądają superrrr,mam tak zajebiscie pocieniowane ze nawet po samym umyciu sie fajnie układają;)najgorsze jest to ze w tym roku mam studniówke i nie wiem co zrobie.w tamtym roku byłam na studniówce u chłopaka mojego i cio?przed poszłąm oczywiscie do fryzjera,bo co miałam zrobic,a wyszłam nie dosc ze juz spózniona to cała zaaapłakana.to co ja miałam na głowie było przeciwieństwem tego co chciałąm,.doszłam do domu we łzach cała czerwona,miałam 20 minut na makijaż i doprowadzenie włosów do normalnego stanu.było baaardzio cięzko ale dałam rade,i obiecuje obie ze wiecej nie pójde

Ja od lat proszę tylko o ścięcie i wysuszenie. Po co mam płacić za modelowanie jak i tak zaraz po przyjściu do domu zaczynam od mycia głowy? :)

Gość Miskakkrk
ja od dluzszego czasu prosze bez modelowania, bo nie znosze tych lakierow i maź jakie mi kladli na wlosy, prosze tylko o sciecie i wysuszenie, bo zawsze chce sciecia na mokro aaa i zawsze biore swoj szampon.