Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała mi

siwe wlosy

Polecane posty

wyglada ciekawie, ale nie wiadomo czy mozna to stosowac na farbowane wlosy.

Gość nikt nie ma tego problemu

Gość mam ten problem
ale czytalam gdzies ze tego typu produkty zawieraja szkodliwe dla zdrowia skladniki jak sie nie myle to chyba min. rtęć. nie wiem jak to jest w przypadku tego preparatu

Gość kupiłam silver stop
i nawet pomagał, ale bardzo śmierdzi siarką i nie mogłam przez ten zapach spać w nocy, więc preparat na razie odstawiłam.

Gość wiewioreczka33
Nie wierze w ten preparat,98% to mało.Zresztą szkoda sie truc:) Lepiej miec zdrowy zołądek,siwe włosy mozna pofarbowac:) Ja jestem prawie cała siwa i farbuje sie na blond:)

Gość biała mi
Ja też farbuje wlosy, ale co z tego jak po kilku dniach juz widac delikatne odrosty rzy przedzialku, no rozumiem, ze mniej je widac przy wlosach bląd, ale ja mam tego pecha, ze mam ciemne. Ja wlosy musze farbowac raz na miesiac, ale juz przy farbowaniu, to nie wiem jak ukryc te siwe wlosy. Moze wobec tego ktos zna jakies inne metody na tuszowanie tych srebrnosci?

Gość płukanie w naparze
z kory dębu.

Gość wiewioreczka a o co
chodzi z tym zdrowym żołądkiem? bo przecież tym preparatem się naciera skórę głowy, a nie pije.

Ja fabuje henna...nie mam innego pomysłu a przetestowałam już chyba wszystko. Mam 27 lat i ok 30% siwych włosów. Z farb chemicznych zrezygnowałam bo jednak wole być siwa niż łysa, a henna przy systematycznym stosowaniu pokrywa siwe. Raz na półtora miesiąca poświęcam się i siedzę z paka parę godzin i mam spokój. Siwe wychodzą ciut jaśniejsze pod nie - siwych a to daje efekt naturalnego baleyagu. Pozdrawiam wszystkie siwuski:)

a ja tak z innej beczki ale też na temat siwych włosów : co sądzicie o facetach którzy bardzo wcześnie zaczeli siwieć (ok 25-26 lat) i po 30 są już całkowicie siwi? Zadaję takie pytanie bo właśnie mój mężczyzna mimo 30paru lat jest siwy a z buźki wygląda na tyle ile faktycznie ma.